Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Luce

De Luce serie van Vallelunga had net zo goed 'luxe' kunnen heten, want deze prachtige tegels zorgen in één oogopslag voor een heerlijk luxe cachet. De serie heeft haar chique uitstraling te danken aan de opvallende marmerlook, die een betoverend effect creëert op zowel vloeren als wanden. Met een wand of vloer van Luce maak je van je eigen huis een hotel, hoor je de roomservice al op je deur kloppen?

De luxe uitstraling van Luce

De chique touch van Luce

Statig marmer en interieurs: het blijft een match made in heaven. De meest prachtige klassieke bouwwerken werden gemaakt en ingericht met dit schitterende gesteente. En met de Luce serie is deze look nog veel toegankelijker geworden, want deze bestaat namelijk uit keramische tegels. Hierdoor is de print immuun voor tijd; deze blijft door de jaren heen als nieuw, waardoor je jaren kunt genieten van deze mooie eyecatchers. De keramische bewerking zorgt er tevens voor dat vocht, vlekken en vuil geen enkele kans maken, dus al je onderhoudszorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

De Luce collectie is verkrijgbaar in de kleuren Oro en Grey en heeft daarnaast nog unieke uitvoeringen met Decoro Trilusso en Decoro Siena.

Formaten
30x60, 60x60, 60x120, 7,5x30 en 10x20

Kleuren
Oro, Grey, Decore Trilusso en Decoro Siena

Oppervlakken
Glossy

vallelunga logo
Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Monster
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

5 producten gevonden
Luce - Luce Oro
Vanaf € 55,79 per m2
incl. BTW
Luce - Luce Grey
Vanaf € 55,79 per m2
incl. BTW
Luce - Luce Decoro Siena
€ 67,14 per m2
incl. BTW
Luce - Luce Decoro Trilusso
€ 72,43 per m2
incl. BTW
Luce - Vanity Bianco Luce
Vanaf € 113,90 per m2
incl. BTW