Vallelunga tegels

Elke verhaal begint met een vonk. Het verhaal van Vallelunga & Co is gestart in 1976 in Italië met creative intuïtie en passie voor het vak. Waar ze zich eerst concentreerden op het dubbel bakken proces en decoratieve elementen, stapten ze later over op het enkel bakken en later tegels. Vallelunga tegels gaat voor een harmonieuze mix van technologie en waarneming van innovatieve en verfijnde producten. Ze maken nu onderdeel uit van Victoria PLC en zijn een van de belangrijkste groepen ter wereld actief in de keramiek. Ze hebben fabrieken in Groot-Brittannië, Europa en Australië. Dit is een belangrijke ontwikkeling die het merk versterkt met als doel het verbeteren van de kwaliteit van alle collecties.

Prachtig en uniek marmer

Vallelunga tegels

Bij Totaaltegel zijn verschillende Vallelunga tegel soorten te krijgen in verschillende kleuren en maten keramische marmerlook tegels. Onder andere de:

  • Nolita
  • Luni 
  • Luce 
  • Cava

Ben je op zoek naar een Vallelunga tegel uit een van de tegelcollecties? Ze zijn verkrijgbaar bij Totaaltegel!
Neem contact op via onderstaand formulier.

Vallelunga tegelcollecties

De Vallelunga tegelcollecties, zoals Vallelunga Luce, Vallelunga concentreert zich op de details van de oppervlakken. Ze zijn anders dan andere en mooi om te bewonderen en aan te raken. Zoals de briljante glans van marmer bij de Lusso afwerking, de antislip Grip structuur en de matheid van de Satin afwerking. 

Vallelunga marmer

Het merk Vallelunga staat bekend om zijn marmer. De collecties bestaan dan ook uit verschillende marmer soorten met intense kleuren en aderpatronen. Unieke patronen die nooit hetzelfde zijn met originele mozaïeken voor wanden. Ze zorgen voor een bijzondere ruimte met een unieke stijl. Bijzonder marmer is de Vallelunga Luce collectie. Het heldere en diepe marmer heeft een prachtige geraffineerde goud of grijs aderpatroon. 

Vallelunga tegels bekijken

Wil je er zeker van zijn dat de Vallelunga tegels of andere marmer tegels te zien zijn onze showrooms? Neem dan eerst even contact met ons op. Je bent met en zonder afspraak welkom in onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat je geholpen kunt worden door een adviseur? Maak dan van te voren even een afspraak. De koffie staat klaar!

Stel je vraag over Vallelunga & Co

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.