Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Vallelunga tegels

Elke verhaal begint met een vonk. Het verhaal van Vallelunga & Co is gestart in 1976 in Italië met creative intuïtie en passie voor het vak. Waar ze zich eerst concentreerden op het dubbel bakken proces en decoratieve elementen, stapten ze later over op het enkel bakken en tegels. Vallelunga tegels gaat voor een harmonieuze mix van technologie en waarneming van innovatieve en verfijnde producten.

Vallelunga tegels

Bij Totaaltegel zijn verschillende Vallelunga keramische marmerlook tegels te krijgen in verschillende kleuren en maten. Onder andere de Vallelunga tegelseries:

Vallelunga tegelcollecties

Met de Vallelunga tegelcollecties, zoals de Vallelunga Luce, concentreren ze zich op de details van de oppervlakken. Ze zijn anders dan anderen en mooi om te bewonderen en aan te raken. Zoals de briljante glans van het marmer bij de Lusso afwerking, de antislip Grip structuur en de matheid van de Satin afwerking. 

Vallelunga marmer

Het merk Vallelunga staat bekend om zijn marmer. De collecties bestaan dan ook uit verschillende marmer soorten met intense kleuren en aderpatronen. Unieke patronen die nooit hetzelfde zijn met originele mozaïeken voor wanden. Ze zorgen voor een bijzondere ruimte met een unieke stijl. Bijzonder marmer is de Vallelunga Luce collectie. Het heldere en diepe marmer heeft een prachtig geraffineerd goud of grijs aderpatroon. 

Vallelunga tegels bekijken

>Wil je er zeker van zijn dat de Vallelunga tegels of andere marmer tegels te zien zijn in onze showrooms? Neem dan eerst even contact met ons op. Je bent met en zonder afspraak welkom in onze showrooms. Maak van te voren een afspraak als je geholpen wilt worden door een adviseurs. De koffie staat klaar.

Stel je vraag over Vallelunga & Co

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.