Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tegels Meerkerk

Op zoek naar tegels in de buurt van Meerkerk? De showroom van Totaaltegel in Vianen is de plek om inspiratie op te doen. Door de centrale ligging is het vanuit Meerkerk maximaal 15 minuten rijden via de A27. Je komt dan terrecht bij een van de inspirenende showrooms uit de regio met een oppervlakte van 1200 m².

Showroom Vianen Wandtegels
1200 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showroom Vianen Wandtegels
Altijd de nieuwste trends
Bekijk onze tegelcombinaties en krijg volop inspiratie voor je eigen woning. Onze adviseurs bezoeken jaarlijks diverse beurzen om alle trends in de gaten te houden en door te voeren in ons assortiment.
Showroom Vianen Vloertegels
Grote beloopbare vloervlakken
In onze ruime showroom is veel ruimte voor tegels in grote beloopbare vloervlakken. Zo krijg je de beste indruk van de tegels. Naast vloertegels liggen ook veel terrastegels in vloervlakken.
Showroom Vianen Vloertegels
Zowel keramiek als natuursteen
Naast de populaire keramische tegels hebben we een uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels.
Showroom Vianen Tuin en Terras
Ontdek ook ons ruime assortiment terrastegels
Op zoek naar terrastegels? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Loop over de vloervlakken of bekijk de tegels in de stellingen. Geniet jarenlang van je tuin met keramische tuintegels. Loop over de diverse vloervlakken en vind jouw perfecte tegel!

Adresgegevens & Contactinformatie

ENKEL SHOWROOM

Stuartweg 1E     077 851 4973
4131 NH Vianen     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Vianen
BTW nr.: NL859714068B01  
KvK nr.: 73930989  

Openingstijden showroom Vianen

Het afhalen van bestellingen in Vianen is helaas niet mogelijk.

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:30u
Zaterdag 10:00 - 16:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels in vestiging Vianen

Tegelwinkel regio Meerkerk

Ben je echt toe aan nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels en woon je in de buurt van Meerkerk? Dit is de plek om inspiratie op de doen: de showroom van Totaaltegel. Wist je al dat deze showroom met een oppervlakte van 1200 m² een van de grootste showrooms is uit de regio? Naast de inspirerende showroom is de locatie ook eenvoudig te bereiken via de snelweg. Binnen 15 minuten ben je van Meerkerk bij de showroom in Vianen. 

Tegels in Meerkerk nodig? Je kunt niet om ons heen!

Voor ons is het ontzettend belangrijk dat iedereen met een glimlach naar buiten stapt. Door ons brede keuze assortiment durven wij wel te stellen dat er voor iedereen een perfecte tegel tussen zit. We hebben een assortiment bestaands uit vloertegels, wandtegels en terrastegels. Ook hebben we de tegels in verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Dus ben je op zoek naar wandtegels en vloertegels in de buurt van Meerkerk? Bekijk onze geruime keuze met meer dan 650 tegels, zowel keramisch als natuursteen. 

Laat je inspireren in onze tegelhandel Meerkerk

In de showroom zijn ontzettend veel tegels te bekijken. Op deze manier kun jij inspiratie op doen wwaar jou hart het snelste van gaat kloppen. In onze showroom is een uitgebreiden koffiecorner te vinden. Wij vinden het onzettend belangrijk dat je op je gemak rond kunt lopen onder het genot van een kopje thee of koffie. Daarnaast staan in de showroom onze adviseurs voor jou klaar om al jou vragen te beantwoorden. Ze zullen dan samen met jou mee denken, zodat jij uiteindelijk de beste beslissing neemt. Naast onze service in de winkel zijn wij ook telefonsich te bereiken voor al jou vragen. Wie weet, tot snel in showroom Vianen!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie