Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Tegels Cuijk

Op zoek naar tegels in de buurt van Cuijk? Kom dan naar de inspirerende showroom van Totaaltegel in Hegelsom. Vanuit Cuijk is het een kleine 30 minuten rijden over de A73. We hebben een showroom vol met inspirerende hoeken voor vloertegels, wandtegels en terrastegels. Wij zijn gevestigd bij station Horst-Sevenum. Met onze inspirerende showroom zijn wij een van de grootste uit de regio!

Showroom Hegelsom
Altijd de nieuwste trends
In onze showroom is een ontzettend groot assortiment tegels te vinden van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegels in grote beloopbare vloervakken zodat je de tegels echt kunt voelen. Ons assortiment bestaat uit alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle tuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.
Showroom Hegelsom
Grote loopbare vloervlakken
Naast de populaire keramische tegels hebben we ook een ontzettend uitgebreid aanbod natuursteen tegels. Denk hierbij aan onder andere leisteen, hardsteen, kalksteen en graniet tegels. Kom langs in de showroom om alles met eigen ogen te bekijken!

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162     077 851 4973
5963 AC Hegelsom     sales@totaaltegel.nl
      Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
BTW nr.: NL860041220B01  
KvK nr.: 74826565  

Openingstijden showroom Cuijk

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Tegelwinkel regio Cuijk

Ben je wonend in de omgeving Cuijk en ben je op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Kom langs bij de showroom van Totaaltegel. Onze grote showroom in Hegelsom ligt slechts een kleine 10 minuten rijden vanuit Cuijk. Je bereikt ons snel en eenvoudig via de A73. Onze showroom bevindt zich bij station Horst-Sevenum.

Tegels in Cuijk nodig? Je kunt niet om ons heen!

We hebben een ruime showroom met inspiratie voor binnen en buiten. De verschillende stijlen, kleuren, maten en materialen zorgen ervoor dat er voor iedereen de perfecte tegel tussen zit. We helpen je graag tijdens de zoektocht naar de juiste tegel. Kom langs in onze showroom, onze adviseurs staan hier voor je klaar! Dus ben je op zoek naar Terrastegels in de omgeving Cuijk? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels. Op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Cuijk? Je hebt de keuze uit meer dan 650 tegels van zowel keramiek als natuursteen!

Laat je inspireren in onze tegelhandel Cuijk

Neem een lekker kopje koffie of thee in onze koffiecorner en loop gerust rond in onze showroom. Bekijk, voel en ervaar de tegels. Je vindt bij ons veel grote vloervlakken waar je overheen kunt lopen, zo ervaar je de tegels het best. Een deel van de tegels ligt in overzichtelijke tegelkasten. Trek de lades gerust open en ga op zoek naar wat je mooi vindt. Wil je graag geholpen worden door onze adviseurs? Zij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een persoonlijk en deskundig advies. Komt een bezoek aan onze tegels showroom Cuijk even niet goed uit, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen voor advies en antwoorden op je vragen. Hopelijk zien we je snel in Hegelsom bij onze showroom!

Deskundig tegeladvies

Onze verkoopadviseurs nemen de tijd voor je, vol passie en met de laatste trends op zak. Heb je stalen van meubels of inspirerende afbeeldingen? Neem deze gerust mee!

Meer informatie

Legservice

We bieden graag het totale pakket aan. Daarom hebben we eigen tegelzetters in dienst die de tegels perfect verwerken. Echt vakwerk waar je jarenlang van kunt genieten.

Meer informatie