Vloer of terras laten leggen

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen, opgedeeld in categorieën.
Staat je vraag er niet bij, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Legt Totaaltegel vloeren en terrassen?

Totaaltegel is een handelsonderneming voor vloeren, terrassen en overige (bouw)producten.

Vloer en wand

Zo beschikt Totaaltegel over een team van vakkundige tegelzetters die inzetbaar zijn voor jouw project. Of het nu gaat om het betegelen van vloeren of wanden in de woonkamer, badkamer of keuken. Bij ons ben je verzekerd van een prachtig en kwalitatief eindresultaat. Top kwaliteit producten, betrouwbare afspraken en natuurlijk garantie!

Terrastegels

Voor tuin en terras verzorgt Totaaltegel zelf geen leg- en/of zetwerk. Wij adviseren je om een goede plaatselijke hovenier of andere specialist in te schakelen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een legbedrijf?

<span 20.8px;"="">Wij adviseren om altijd te werken met een legbedrijf met ervaring in het leggen van de betreffende tegelsoort, bijvoorbeeld keramiek of natuursteen. Je kunt altijd vragen naar referenties zodat je zeker weet dat je te maken hebt met een ervaren legger. Nodig het legbedrijf uit om de situatie te beoordelen en op basis daarvan een advies en offerte uit te brengen. Het is belangrijk dat er een goede prijs-kwaliteit verhouding is. Het gaat erom dat je vele jaren kunt genieten van een vloer of terras dat vakkundig is gelegd. 

Terug naar overzicht