Adviesgesprek

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen, opgedeeld in categorieën.
Staat je vraag er niet bij, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Kan ik de producten van Totaaltegel bekijken?

Totaaltegel heeft twee showrooms waar alle producten te bezichtigen zijn. De gangbare producten zijn tevens op een groter oppervlak in de showroom en showtuin te bekijken. Ook is het mogelijk om diverse natuursteen en keramiek partijen te bekijken op ons opslagveld.

Hoe ziet een adviesgesprek er uit?

Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom (op afspraak), brengen we allereerst jouw wensen in kaart. Op basis daarvan wordt er gekeken naar geschikte producten en informeren wij je over de eigenschappen van deze producten. Ook denken wij graag met je mee over het maken van combinaties tussen producten. Wanneer nodig bepalen we de aantallen, m2 of m1. Op basis daarvan wordt een offerte op maat gemaakt. De offerte wordt gespecificeerd per mail naar je verstuurd. Wij geven direct een scherpe prijs voor de gewenste producten. 

Showroom afspraak maken

We nodigen je graag uit in een van onze showrooms! Kom vrijblijvend langs en bekijk ons ruime assortiment vloertegels, wandtegels en terrastegels. Je kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zo weet je zeker dat je geholpen kunt worden op een tijd die jou goed uitkomt!

Maak direct een afspraak! 

Terug naar overzicht