Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Smartton WAVE SE

Wil je met betontegels dichtbij de uitstraling van natuursteen komen? Dan is de Smartton WAVE SE serie van Redsun uitermate geschikt! De collectie staat bekend om de licht golvende oppervlak, waardoor een leisteenachtige look ontstaat. Deze buitentegels zijn net als de Smartton SE collectie van scherpe hoeken. Hierdoor sluiten ze naadloos op elkaar, hebben ze een genuanceerde dunne voeglijn en ontstaat er een prachtig geheel. Ze zijn geschikt voor de aanleg van terras, opritten en tuinpaadjes en verkrijgbaar in prachtige uiteenlopende kleuren.

Redsun Smartton WAVE SE - Smartton SE Wave Amiata
  Vanaf € 33,73 per m2
  incl. BTW
  Redsun Smartton WAVE SE - Smartton SE Wave Kilimanjaro
   Vanaf € 33,73 per m2
   incl. BTW
   Redsun Smartton WAVE SE - Smartton SE Wave Matterhorn
    Vanaf € 33,73 per m2
    incl. BTW
    Redsun Smartton WAVE SE - Smartton SE Wave Sierra Madre
     Vanaf € 33,73 per m2
     incl. BTW

     De kenmerken van Smartton Wave SE

     De vormen, kleuren en oppervlakken van de Smartton Wave SE collectie zijn gebaseerd op de schitterende grillen van natuursteen. Nooit eerder kwam beton zo dichtbij deze authentieke look. Alle tuintegels binnen deze serie zijn dubbel geïmpregneerd. Dit wil zeggen dat ze veel minder gevoelig zijn voor het absorberen van water. Hierdoor wordt het ontstaan van kalkuitbloei en vochtvlekken tot een minimum beperkt, iets dat uniek is in de wereld van beton. Om een duidelijk overzicht van alle eigenschappen te geven hebben we alle voordelen even voor je op een rijtje gezet!

     De voordelen van Smartton Wave SE:

     • Zonder facet
      Creëer prachtige terrassen als nooit tevoren met een dunne voegbreedte
     • Meervoudig geborsteld
      Een subtiel zacht oppervlak, heerlijk in de zomer
     • Hydrofoob (waterafstotend)
      Extra goed beschermd tegen vochtvlekken
     • Dubbel geïmpregneerd
      Lage absorptie van water en andere vlekken, extra beschermd tegen algen

      

     De verschillende stijlen van Smartton WAVE SE

     De gewelfde deklaag van deze unieke terrastegels is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tinten. De subtiele golven die zichtbaar zijn aan de oppervlakte zorgen voor een fraaie natuursteenlook, die met verschillende kleuren ook nog eens geschikt is voor elke soort tuin. Ook in de afmetingen zit veel variatie. Zo kunnen Smartton WAVE SE 60xt60 tuintegels prima worden gebruikt om een terras aan te leggen. Ook een wildverband is erg populair in deze serie. Dit verband geeft een extra dimensie aan het natuursteen karakter. Daarnaast zijn ze ook leverbaar in een dikte van 8 cm, perfect voor elke oprit!