Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Redsun Smartton SE

Ben je op zoek naar elegante betontegels? Dan is de Smartton SE serie vast en zeker iets voor jou. Deze prachtige collectie is bijna hetzelfde als de Smartton serie, maar is voorzien van een kleine upgrade. Ze zijn afgewerkt met een scherpe en strakke hoek. Door deze afwerking komen de voeglijnen optisch minimaal tot uiting na het leggen. Je terras of oprit wordt hierdoor veel meer een geheel. Smartton SE staat daarnaast bekend om het stijlvolle, wolkachtige patroon dat genuanceerd aan de oppervlakte komt. 

Redsun Smartton SE - Smartton SE Adamello
  Vanaf € 33,73 per m2
  incl. BTW
  Redsun Smartton SE - Smartton SE Mont Blanc
   Vanaf € 33,73 per m2
   incl. BTW
   Redsun Smartton SE - Smartton SE Mount Denali
    Vanaf € 33,73 per m2
    incl. BTW
    Redsun Smartton SE - Smartton SE Mount Everest
     Vanaf € 30,73 per m2
     incl. BTW
     Redsun Smartton SE - Smartton SE Mount Victoria
      Vanaf € 33,73 per m2
      incl. BTW

      De eigenschappen van Redsun Smartton SE

      De Smartton SE is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen om een hoogstaande kwaliteit te waarborgen. De collectie heeft verschillende eigenschappen die bijdragen aan het duurzame karakter van deze betontegels. Ze worden onder meer gehydrofobeerd, wat betekent dat ze voorzien worden van een laag die beschermt tegen regenwater en vocht. Hierdoor ontstaan minder vlekken, blijft de kleur langer constant én treedt kalkuitbloei minder vaak op. Daarnaast wordt de collectie geïmpregeneerd, waardoor vuil, vet en algen minder kans hebben om binnen te dringen. Andere eigenschappen zijn een strakke randafwerking voor een nog smallere voegbreedte en dubbel geborsteld oppervlak.

      De voordelen van Smartton SE:

      • Zonder facet
       De scherpe hoekafwerking zorgt voor een prachtig geheel met dunne voeglijnen
      • Meervoudig geborsteld oppervlak
       Een oppervlak zacht als satijn, perfect voor blote voeten in de lente en zomer
      • Waterafstotend (hydrofoob)
       Beperkt het binnendringen van vocht en regenwater tot een minimum
      • Geïmpregneerd
       Reduceert de kans op algen en kalkuitbloei en vereenvoudigt het schoonmaken

       

      Smartton SE in verschillende kleuren en formaten

      Smartton SE is perfect om te leggen rondom het hele huis. Zo kun je direct alles onder handen nemen en toch dezelfde stijl hanteren. De collectie is namelijk verkrijgbaar in diverse afmetingen en verschillende diktes. Je legt eenvoudig een prachtig terras aan met de afmeting 60x60 tuintegels, maar je kunt net zo makkelijk een oprit beklinkeren, allemaal in dezelfde stijl en kleur. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, die allemaal een andere functie hebben. Zo kun je met 8 cm dikke Smartton SE tegels een mooie oprit aanleggen die gegarandeerd bestand is tegen het zware gewicht van een auto of caravan. Voor de aanleg van een terras is een dikte van 4 cm of 6 cm afdoende.

      Wil je de collectie eens van dichtbij bekijken? Kom eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op om een afspraak te maken.