Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Redsun Smartton

Smartton betontegels van Redsun zijn dé innovatie op het gebied van betontegels. De Smartton serie is verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen, formaten en diktes. Dit maakt deze collectie geschikt voor een mooi tuinterras, tuinpaden en zelfs opritten. Smartton betontegels zijn fabrieksmatig met de allernieuwste technieken ontwikkeld. Hierdoor hebben ze verschillende voordelen ten opzichte van klassieke betontegels, waaronder een onderhoudsvriendelijker karakter.

Redsun Smartton - Smartton Amiata
  Vanaf € 35,49 per m2
  incl. BTW
  Redsun Smartton - Smartton Kilimanjaro
   Vanaf € 40,24 per m2
   incl. BTW
   Redsun Smartton - Smartton Matterhorn
    Vanaf € 40,24 per m2
    incl. BTW
    Redsun Smartton - Smartton Mount Vancouver
     Vanaf € 33,49 per m2
     incl. BTW
     Redsun Smartton - Smartton Sierra Madre
      Vanaf € 40,24 per m2
      incl. BTW

      De voordelen van Smartton betontegels

      Beton bestrating staat over het algemeen bekend als oersterk, maar wel erg onderhoudsintensief. Het poreuze beton is onder andere gevoelig voor groene algen en kalkuitbloei. Bij de Smartton serie van Redsun worden deze vervelende bijkomstigheden tot een minimum beperkt. De collectie is onder meer zeer strak afgewerkt en het oppervlak wordt meervoudig geborsteld. Dit zorgt voor een fluweelzacht oppervlak waar je makkelijk met blote voeten overheen kunt lopen en een mooi geheel met optisch smalle voeglijnen. , waardoor elegant lijnen ontstaan en een optisch zeer smalle voeglijn. Daarnaast is de Smartton serie gehydrofobeerd. Dit beschermt de tegels tegen zowel vochtopname van regenwater als vocht uit de grond. Hierdoor wordt de kans op kalkuitbloei tot een mininum beperkt. Om naast vochtvlekken ook verkleuringen door algen tegen te gaan worden de tegels geïmpregneerd. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het schoonmaken van je terras of oprit voortaan een stuk makkelijker gaat.

      De voordelen op een rijtje:

      • Zonder facet
       Elegante lijnen, in verschillende formaten met een optisch smalle voegbreedte
      • Meervoudig geborsteld oppervlak
       Een fluweelzacht oppervlak waar je met blote voeten overheen kunt lopen
      • Waterafstotend (hydrofoob)
       Vermindert de opname van regenwater en vocht uit de grond
      • Geïmpregneerd
       Vermindert de indringing van algen waardoor schoonmaken makkelijker wordt

       

      Redsun Smartton in verschillende stijlen

      De tijd van standaard grijze betontegels is met de Smartton serie absoluut verleden tijd. De serie is verkrijgbaar in een uiteenlopend kleurenpalet. Zo zijn er voor elke tuin of oprit gegarandeerd Smartton betontegels die naadloos aansluiten op je specifieke wensen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, variërend van 4 cm tot 8 cm dik. De 4 cm dikke variant is perfect geschikt voor elk terras of een tuinpad. Ga je een terras aanleggen dat je gaat belasten met zware tuinmeubels of iets dergelijks? Dan is 6 cm dik beton afdoende. Ten slotte kun je de 8 cm dikke variant gebruiken voor de aanleg van je oprit. Deze dikte is gegarandeerd oersterk en draagt makkelijk het gewicht van je auto of caravan. Met Smartton kun je dus rondom je hele huis werken met dezelfde kleuren, hoe mooi is dat?

      Wil je langskomen om de hele collectie te bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op.