Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Smartton Linea

Betontegels met een oogstrelend doorleefd karakter vind je in de Smartton Linea serie. Door de verschillende tinten en afmetingen zijn ze geschikt voor elke tuin en oprit, er zit gegarandeerd een stijl bij die bij je past! Het doorleefde karakter van deze betontegels zit 'm in de facetranden. Deze afgeronde kanten geven je terras of oprit een bijzondere uitstraling en maakt het oppervlak authentiek. De serie biedt een zeer ruime keuze en staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. 

Redsun Smartton Linea - Smartton Linea Amiata
  Vanaf € 33,73 per m2
  incl. BTW
  Redsun Smartton Linea - Smartton Linea Mount Everest
   Vanaf € 33,73 per m2
   incl. BTW
   Redsun Smartton Linea - Smartton Linea Kilimanjaro
    Vanaf € 33,73 per m2
    incl. BTW
    Redsun Smartton Linea - Smartton Linea Matterhorn
     Vanaf € 33,73 per m2
     incl. BTW

     De unieke eigenschappen van Smartton Linea

     Het uiterlijk van beton is met de Smartton Linea serie van Redsun drastisch vernieuwd. Het klassieke betonwerk heeft vaak een grauwe en grijze uitstraling met weinig variatie. Deze collectie heeft zich losgemaakt van dit gedateerde karakter. Kenmerkend voor de serie zijn de lijnen die zichtbaar zijn aan het oppervlak. Hieraan hebben de Smartton Linea betontegels hun naam te danken. De strepen zorgen voor een prachtig geleefd uiterlijk en zorgt voor diepgang op je terras of oprit. De serie is niet alleen vernieuwend in uiterlijk, maar ook in productspecificaties. Deze tuintegels zijn op verschillende manieren bewerkt waardoor ze onder meer zijn beschermd tegen vocht en andere vlekken. Check hieronder direct alle voordelen van deze collectie.

     De voordelen van Smartton Linea

     • Met facet
      Prachtige afgeschuinde randen zorgen voor een mooie voeglijn
     • Meervoudig geborsteld oppervlak
      Een oppervlak zo zacht als satijn; ideaal in de zomermaanden!
     • Waterafstotend (hydrofoob)
      Een sterk verminderde kans op vochtvlekken van regen of grondwater
     • Dubbel geïmpregneerd
      Veel makkelijker schoon te houden als klassieke betontegels

      

     Bekijk Smartton Linea in onze showrooms

     Om een goede indruk te krijgen van alle verschillende kleuren, afmetingen en diktes raden we altijd een showroombezoek aan. In onze showrooms vind je naast Smartton Linea onder meer Smartton WAVE SE en andere betontegels. Bij een bezoek aan de showroom kunnen onze deskundige adviseurs je perfect informeren over alle productspecificaties. Bij het leggen van terrastegels uit deze collectie is het onder meer belangrijk dat je rekening houdt met de juist dikte. 4 cm dik is afdoende voor een terras, maar als je een oprit wilt leggen moet je bijvoorbeeld altijd werken met een dikte van 8 cm. 

     Wil je graag eens langskomen? Plan direct je showroombezoek en neem contact met ons op.