Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Premiton Plus SE

Ben je klaar voor betontegels van een hoogwaardige kwaliteit in je tuin of als oprit? Dan is Premiton Plus SE absoluut de collectie die je zoekt! Deze terrastegels worden gefabriceerd zonder facet en hebben daarom prachtige smalle voeglijnen. Ze hebben een kleine upgrade ten opzichte van de Premiton Plus serie. Daardoor leg je met deze serie moeiteloos een terras dat echt een geheel vormt. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende elegante kleuren en in de maten 40x80 en 80x80 4 centimeter dik. 

Redsun Premiton Plus SE - Premiton Plus SE Tenerife
  Vanaf € 40,49 per m2
  incl. BTW
  Redsun Premiton Plus SE - Premiton Plus SE Lanzarote
   Vanaf € 40,49 per m2
   incl. BTW
   Redsun Premiton Plus SE - Premiton Plus SE La Palma
    € 40,49 per m2
    incl. BTW
    Redsun Premiton Plus SE - Premiton Plus SE Gran Canaria
     Vanaf € 40,49 per m2
     incl. BTW

     Premiton Plus SE: Hoogwaardig beton in een duurzaam jasje

     De Premiton Plus SE serie van Redsun is ontwikkeld met de laatste innovaties op het gebied van beton. Bij de vervaardiging van deze prachtige tuintegels wordt niet alleen gekeken naar de afwerking. Ook in de samenstelling worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Het resultaat? Kwalitatief hoogstaande betontegels. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs! De uitstraling van deze prachtige buitentegels is magnifiek, maar is nog niks vergeleken met de productspecificaties. Ze zijn onder meer voorzien van een beschermlaag. Onderstaand zie je alle voordelen!

     De voordelen van Premiton Plus SE

     • Zonder facet
      Voor een strak terras met een smalle voegbreedte
     • Meervoudig geborsteld oppervlak
      Een oppervlak dat zomer- en winterproof is
     • Waterafstotend (hydrofoob)
      Minder gevoelig voor vochtvlekken en daarom langer kleurvast en duurzaam
     • Dubbel geïmpregneerd
      Minder vatbaar voor onder meer algen en vuil

      

     Premiton Plus SE in verschillende formaten

     De veelzijdigheid van de Premiton Plus SE collectie uit zich naast de productspecificaties en de gave uitstraling óók in verschillende formaten. Ze zijn onder meer verkrijgbaar als 80x80 tuintegels, een enorm populair formaat in grote tuinen. Als je dit te groot vindt, of meer van een klassiek halfsteenverband houdt, zijn er ook nog exemplaren in het formaat 40x80. De hele Premiton Plus SE serie is te bekijken in al onze showrooms. Met vestigingen in Hegelsom, Vianen en Noord-Brabant zijn deze buitentegels op verschillende plekken te bekijken. Kom gauw eens langs of neem contact met ons op om een afspraak te maken!