Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Premiton Plus

De schitterende Premiton Plus collectie van Redsun is verkrijgbaar in de afmetingen 30x60 en 60x60 met een dikte van 4 centimeter. Dit maakt deze betontegels uitermate geschikt voor de aanleg van een prachtig tuinterras. De serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een mooie match met je tuin te vinden is. De collectie is ongelooflijk veelzijdig. Naast een mooie uitstraling zijn ze ook voorzien van een beschermlaag. Hierdoor absorberen ze veel minder water als klassieke betontegels en treden kleurverschillen veel minder snel op. 

Redsun Premiton Plus - Premiton Plus Gran Canaria
  Vanaf € 30,73 per m2
  incl. BTW
  Redsun Premiton Plus - Premiton Plus La Palma
   Vanaf € 30,73 per m2
   incl. BTW
   Redsun Premiton Plus - Premiton Plus Tenerife
    Vanaf € 30,73 per m2
    incl. BTW
    Redsun Premiton Plus - Premiton Plus Lanzarote
     Vanaf € 30,73 per m2
     incl. BTW

     De kenmerken van de duurzame Premiton Plus collectie

     De Premiton Plus collectie is verkrijgbaar in een aantrekkelijke en aansprekende kleurenselectie en heeft mooie scherpe randen zonder facet. De strakke randen en hoeken zorgen ervoor dat het terras een mooi geheel vormd. De serie kan ook prima gecombineerd worden met andere tuinornamenten. Tevens zijn deze terrastegels ontwikkeld met een visie: het beschikbaar maken van beton met hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. En dat is uitstekend gelukt, want deze duurzame betontegels hebben nog een aantal andere voordelen.

     De voordelen van Premiton Plus

     • Zonder facet
      Gegarandeerd een prachtige voeglijn
     • Meervoudig geborsteld oppervlak
      De perfecte ondergrond voor blote voeten
     • Waterafstotend (hydrofoob)
      Beperkt vochtvlekken tot een minimum
     • Geïmpregneerd
      De betontegels zijn minder gevoelig voor algen en andere vlekken

      

     Premiton Plus in verschillende kleuren

     De Premiton Plus collectie heeft een prachtig geschakeerd patroon. Het lijnenspel in deze eigenzinnige tuintegels zorgt voor een levendige uitstraling op je terras. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en daarmee heb je dus ruime keuze. Je vindt gegarandeerd een kleur die past bij wat je voor ogen hebt. Om een goede indruk te krijgen van de specifieke kleur raden we je aan om langs te komen in een van onze showrooms. Hier bekijk je de hele collectie van dichtbij en kun je makkelijk vergelijken. Je hebt tevens de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze experts. Kom gauw eens langs of plan een afspraak in door contact met ons op te nemen!