Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Cotto d'Este tegels

Cotto d'Este werd in 1993 in Sassuolo opgericht door Paolo Mussini. Het Italiaanse merk staat voor schoonheid, elegantie en stijl, met als doel dat iedereen hier in het dagelijks leven van mag genieten. De passie voor kunst en cultuur vormen de basis voor het esthetisch design in hun producten. Naast de prachtige designs behoren kwaliteit en doorontwikkeling nog steeds tot de belangrijkste succesfactoren van het bedrijf. Cotto d'Este is continue op zoek naar nieuwe innovaties en technologieën, om zo unieke producten te creëren, die aan de wensen van hedendaagse architectuur voldoen.

Cotto d’Este series

Bij Totaaltegel vind je een ruim assortiment tegels van Cotto d'Este. Kies uit verschillende effecten, prachtige kleuren en vind de perfecte vloertegels en wandtegels. Cotto d'Este heeft diverse soorten series in verschillende stijlen. Denk hierbij aan houtlook tegels, beton look en zelfs marmerlook. Bekijk hieronder de verschillende tegel series van Cotto d'Este:

Cotto d’Este assortiment

Verfijnd, kwaliteit, uitmuntendheid, dat is de collectie van Cotto d'Este. Al meer dan 20 jaar produceert Cotto d'Este tegels voor vloer en en wand van de hoogste kwaliteit in keramiek. Prachtige tegels die worden gekenmerkt door een uitmuntende kwaliteit en diepgaande aandacht voor details. De collectie worden gemaakt met een innovatieve hoge resolutie inkjet printsysteem. Zo krijgen de tegels de meest hoge driedimensionale diepte en nooit eerder vertoonde details in prints. Raak dus geïnspireerd door de verschillende keramische ultradunne tegels met moderne, klassieke of design stijlen.

Cotto d'Este keramiek

Ben je op zoek naar het beste materiaal voor het bekleden van vloeren en muren in huis, dan is keramiek de perfecte keuze. Het is krasbestendig, kleurvast en eenvoudig te onderhouden. Bovendien is een keramische vloer gemakkelijk te leggen en gaat hij lang mee. Dit omdat deze niet vervormt en bestand is tegen vorst. De tegels van Cotto d'Este zijn veelzijdig en beschikbaar in een groot aantal maatvoeringen en kleuren. Keramiek is een natuurlijk en veilig materiaal welke geschikt is voor elke toepassing.

Cotto d'Este tegels bij Totaaltegel

Wil je de tegels van Cotto d'Este in het echt bekijken, kom dan langs in een van onze showrooms. Je bent van harte welkom in onze showroom in Hegelsom (dicht bij Venlo), dit is tevens onze hoofdvestiging waar al onze producten vanuit geleverd worden. Is dit te ver weg? Dan hebben we ook een prachtige en inspirerende showroom van 1200 m2 in Vianen (bij Utrecht) en onze 2000 m2 showroom in Moergestel. Hier vindt je een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels van Cotto d'Este. In het bijzonder de dikke tegels met een dikte van 14 en 20 mm en de grote tegels met afmetingen tot 100 x 300 cm en 120 x 260 cm.