Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Keramisch parket in de badkamer

Een warme uitstraling. Een vochtbestendige vloer. Lekker warme voeten door vloerverwarming. Alles is mogelijk met keramisch parket op de badkamer. Het prachtige uiterlijk van hout transformeert elke kille badkamer naar een fijne ruimte om te relaxen en tot rust te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees er hier alles over!

Is keramisch parket glad op de badkamer?

Wanneer je nieuwe tegels in je badkamer gaat leggen wil je natuurlijk wel een veilige omgeving creëren. Je moet zonder zorgen met natte voeten over de vloer kunnen lopen zonder uit te glijden. Het is daarom van belang om de antislipwaarde, ook wel R-waarde, van tegels goed in de gaten te houden. Over het algemeen kunnen tegels met een R-waarde van minimaal 10 veilig worden toegepast op de badkamervloer. Wil je ook tegels op de vloer in de douche? Dan raden we tegels aan met een antislipwaarde van minimaal R11.

De collectie: Cadore

Cadore Baita
Monster mogelijk
  Vanaf € 80,54 per m2
  incl. BTW
  Cadore Bosco
  Monster mogelijk
   Vanaf € 80,54 per m2
   incl. BTW

   Keramisch parket op de badkamer met vloerverwarming

   Prachtig natuurlijk, keramisch parket. Maar kun je dit wel goed combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming? Niks is natuurlijk vervelender dan koude voeten op de badkamer. Gelukkig kan keramisch parket altijd gecombineerd worden met vloerverwarming. Omdat deze tegels zijn gemaakt van gebakken keramiek zetten ze niet uit door warmte. Bovendien geleid een dunne keramische tegel goed de warmte van de vloerverwarming.

   Kan keramisch parket op de badkamer tegen vocht?

   Een keramische vloertegel is uitermate bestand tegen vocht. Keramisch parket op de badkamer gaat dus perfect samen! Keramisch parket wordt in een fabriek gemaakt. Een mix van onder andere zand en klei wordt in een vorm geperst en afgebakken in zeer hete ovens. Hierdoor branden de poriën dicht en kan er geen vocht in de tegels trekken. Worden je tegels nat? Dat is dus geen enkel probleem, je neemt het vocht eenvoudig (en vlekkeloos!) af met een handdoek.

   De collectie: Oaken

   Een natuurlijke uitstraling van je badkamer

   Het kan soms lastig zijn om een badkamer een fijne warme uitstraling te geven. Er staan vrijwel geen ‘zachte’ meubels en veel oppervlak is vaak betegeld. Dit kan zorgen voor een kille ruimte. Door het toepassen van houtkleurig keramisch parket op de badkamer zorg je direct voor warmte. Veel mensen vinden een houten vloer erg mooi maar kunnen deze niet toepassen in de badkamer door onder andere vochtproblemen. Dit is met keramisch parket verleden tijd!

   De collectie: Colorart

    

    

   De collectie: Les Bois

   Les Bois Bocote
   Monster mogelijk
    Vanaf € 62,22 per m2
    incl. BTW
    Les Bois Mogano
    Monster mogelijk
     Vanaf € 62,22 per m2
     incl. BTW
     Les Bois Sarawa
     Monster mogelijk
      Vanaf € 62,22 per m2
      incl. BTW
      Les Bois Slavonia
      Monster mogelijk
       Vanaf € 62,22 per m2
       incl. BTW

       Hoe hygiënisch is keramisch parket op de badkamer?

       Door de hoge dichtheid van keramische tegels heeft vocht en vuil geen kans om de tegel in te trekken. Keramisch parket is in tegenstelling tot echt hout dus zeer hygiënisch, ook op de badkamer! Zijn de tegels nat? Geen zorgen, vocht trekt de tegels niet in en kan eenvoudig afgenomen worden met een handdoek. Geknoeid met shampoo, bleek, make-up, of andere substanties? Ook geen probleem, er ontstaan geen blijvende vlekken. Maak je vloer eenvoudig schoon met elk soort schoonmaakmiddel, hij ziet er dan weer als nieuw uit!

       Minimaal tot geen extra onderhoud

       Zoals we al eerder aan hebben gegeven heeft keramisch parket geen extra onderhoud nodig ten opzichte van andere keramische tegels. Wanneer de vloer vuil is haal je het grove vuil weg met een stofzuiger of bezem en maak je hem goed schoon met een dweil en elk soort schoonmaakmiddel. Geniet jarenlang van een vloer die als nieuw blijft!

       Betegel ook de badkamermuren met keramisch parket!

       Helemaal weg van ons keramisch parket voor op de vloer? Je past de tegels met hetzelfde gemak ook toe op de muren! Je kunt de vloer dus bijvoorbeeld door trekken achter de wasbak of in de douchecabine. Zo zorg je voor een harmonieus geheel waar je helemaal tot rust kunt komen.

       Meer informatie over de mogelijkheden voor je badkamer?

       * Verplichte velden.
       Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.