Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Scandinavische tuin

Deze tuin is letterlijk een oase van rust. De Scandinavische stijl zorgt voor een heerlijke rustieke sfeer waarin je moeiteloos kunt ontsnappen aan de hectiek om je heen. Het design in deze tuin kenmerkt zich door de serene materialen, zoals de subtiele houtlooks en de natuurlijke uitstraling van perfect nagebootst natuursteenlook keramiek. 

Scandinavisch tuinterras beige getint met witte bank
Scandinavische tuin

 

Scandinavische stijl: een combi van aardse tinten

Het groen en de zachte aardse tinten komen je in deze tuin vriendelijk tegemoet. De Scandinavische stijl staat bekend om de combinatie van zachte kleuren met natuurlijke invloeden. In het tuinmeubilair komt de aardse kleurencombinatie uitgebalanceerd naar voren. Het natuurlijke karakter wordt onderstreept met een genuanceerde houtlook. De print bestaat uit lichte grillige houtnerven en de licht contrasterende voeglijnen zorgen voor een fijnzinnig patroon. 

 

 

De kracht van Urban Beige in een Scandinavisch exterieur

Scandinavië staat bekend om de vele donkere dagen. In deze stijl wordt dus zeer bewust gewerkt met lichte tinten om een open karakter te creëren. De materialen met een natuurlijke look doen denken aan de uitgestrekte loofbossen en talloze adembenemende fjorden. In deze tuin is gewerkt met onder meer gewerkt Urban Beige. Deze schitterende terrastegels hebben een prachtig natuurlijke zweem en sluiten moeiteloos aan op het overige kleurgebruik. De verschillende decoratieve vaasjes en de sfeervolle vuurschaal nodigen direct uit voor knusse avond in de tuin met familie en vrienden. 

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Oak Wood
Aanbieding
Monster mogelijk
  € 58,76 per m2
  Nu vanaf € 49,95 per m2
  incl. BTW
  Urban Beige
  Aanbieding
  Monster mogelijk
   € 43,48 per m2
   Nu vanaf € 36,95 per m2
   incl. BTW

   Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

   * Verplichte velden.
   Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.