Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Waaltjes 20x5x2

Natuursteen waaltjes worden binnen niet vaak gezien. Ons assortiment hierin is dan ook niet groot, we bieden op dit moment alleen leisteen waaltjes. Een pagina met alle vloertegels op afmeting? Daar kun je eenvoudig gebruik maken van de filters om zo een overzicht te krijgen van alle producten met jouw wensen. Op zoek naar lange, smalle tegels? Kijk dan eens naar onze vloertegels 7,5x60 cm.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Online tegeladvies nodig? Dit zijn onze mogelijkheden!

1 producten gevonden
Waaltjes 20x5x2 - Castle Stone Grijs
€ 28,06 per m2
(excl. BTW)

Houtlook vloertegels?

Wanneer je een warme uitstraling zoekt voor je vloer maar geen tijd en zin hebt om een houten vloer te onderhouden dan zijn houtlook vloertegels wellicht iets voor jou. Onder andere onze vloertegels 6,5x33 cm hebben een print die bijna niet te onderscheiden is van echt hout. Deze tegels hebben als voordeel dat ze zeer eenvoudig te onderhouden zijn, af en toe stofzuigen en dweilen is voldoende. Bovendien zijn deze tegels kras- en kleurvast.

Lees meerminder