Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Smartton Nature WAVE

Met Smartton Nature WAVE tegels blijft jouw tuin of oprit je elke dag opnieuw weer verrassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en er wordt vaak gekozen als het gaat om wildverband. Dit verband sluit prachtig aan bij het natuurlijke karakter van deze betontegels en geeft extra diepte aan het geheel. Niet alleen de authentieke natuurlijke uitstraling van deze collectie is immens populair. Smartton Nature WAVE heeft talloze voordelen ten opzichte van de klassieke betontegels!

Redsun Smartton Nature WAVE - Smartton Nature Wave Kilimanjaro
  € 54,74 per m2
  incl. BTW
  Redsun Smartton Nature WAVE - Smartton Nature Wave Matterhorn
   € 54,74 per m2
   incl. BTW
   Redsun Smartton Nature WAVE - Smartton Nature Wave Mont Blanc
    € 54,74 per m2
    incl. BTW
    Redsun Smartton Nature WAVE - Smartton Nature Wave Mount Everest
     € 54,74 per m2
     incl. BTW

     De duurzame eigenschappen van Smartton Nature WAVE

     Niet alleen het uiterlijk maakt deze collectie bijzonder. Vooral ook de praktische en duurzame eigenschappen zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor deze unieke serie. Smartton Nature WAVE is namelijk bewerkt met de allernieuwste technieken en is hierdoor een stuk onderhoudsvriendelijker dan oude betontegels. De laatste innovaties op het gebied van beton komen allemaal terug in deze serie. Zo zijn deze terrastegels dubbel geïmpregeneerd. Door deze beschermlaag blijven ze langdurig beschermd tegen vocht en ander vuil. Zo blijft het natuurlijke karakter veel langer intact. Om je een totaalplaatje te geven van de laatste innovaties hebben we hieronder een opsomming voor je gemaakt.

     De voordelen van Smartton Nature WAVE

     • Meervoudig geborsteld oppervlak
      Een heerlijk zacht oppervlak, ook geschikt voor blote voeten
     • Waterafstotend (hydrofoob)
      Extra goed beschermd tegen verschillende vochtvlekken
     • Geïmpregneerd
      Langdurig beschermd tegen vuil

      

     Smartton Nature WAVE bekijken in onze showrooms

     De Smartton Nature WAVE is verkrijgbaar in verschillende kleuren wildverbanden. Wil je alle kleuren eens met elkaar vergelijken? Breng dan zeker eens een bezoek aan een van onze showrooms. Hier liggen alle kleuren van deze collectie uitgestald. Dit maakt het makkelijker om de juiste keuze te maken. Onze experts helpen je tijdens een bezoek graag verder met al je vragen en kunnen je verder informeren. Wil je graag eens langskomen? Met locaties in Vianen, Moergestel en Hegelsom kun je ons assortiment op verschillende plekken in Nederland bekijken. Wil je langskomen? Check onze openingstijden of neem contact op om een afspraak in te plannen.