Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Premiton Linea

Als het om bestrating gaat is de Premiton Linea serie absoluut een van de paradepaardjes. Deze serie van Redsun is een ode aan de robuuste uitstraling van beton, maar heeft wel meer voordelen. De elegante collectie is verkrijgbaar in zeer veel verschillende afmetingen en heeft zelfs exemplaren van 8 centimeter dik! Betontegels met deze dikte zijn oersterk en hebben voldoende draagkracht voor zware auto's en caravans. Deze serie heeft dus niet alleen terrastegels, maar ook oprittegels.

Redsun Premiton Linea - Premiton Linea Gran Canaria
  Vanaf € 30,49 per m2
  incl. BTW
  Redsun Premiton Linea - Premiton Linea La Palma
   Vanaf € 30,49 per m2
   incl. BTW
   Redsun Premiton Linea - Premiton Linea Tenerife
    Vanaf € 30,49 per m2
    incl. BTW
    Redsun Premiton Linea - Premiton Linea Lanzarote
     Vanaf € 30,49 per m2
     incl. BTW

     De unieke kenmerken van Premiton Linea

     Waar de oude klassiek betontegels vaak alleen in een grijze of antraciete kleur verkrijgbaar waren slaat de Premiton Linea collectie een hele andere weg in. Deze serie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd een kleur is die matcht bij jouw wensen. Ook het lineaire patroon is uniek en heeft een oogstrelende werking voor elk terras en elke oprit. Naast de hernieuwde uitstraling van beton heeft de Premiton Linea serie nog meer te bieden. De betontegels zijn op verschillende manieren voorzien van een beschermlaag en hebben daarom veel voordelen.

     De voordelen van Premiton Linea

     • Met facet
      De licht afgeschuinde rand zorgt voor een elegante voeg
     • Meervoudig geborsteld oppervlak
      Premiton Linea betontegels hebben een zacht oppervlak, ook geschikt om met blote voeten op te lopen
     • Hydrofoob (waterafstotend)
      Het indringen van vocht is gering
     • Geïmpregneerd
      Speciale impregnant maakt het steen minder poreus en dus minder vlekgevoelig

      

     Premiton Linea in verschillende diktes

     De Premiton Linea collectie heeft niet alleen een schitterende uitstraling, maar is ook verkrijgbaar in verschillende diktes. Dit betekent dat ze gelegd kunnen worden als tuintegels en als oprit. Ben je van plan om een oprit te gaan leggen? Kies dan voor 8 centimeter dikke Premiton Linea tegels. Deze dikte is steenhard en daardoor ontzettend sterk. Dit zorgt ervoor dat deze tegels niet breken onder het zware gewicht van een auto, camper of caravan. Wil je de Premiton Linea serie eens van dichtbij bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op om een afspraak te maken.