Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Redsun Camelot Paving Wave

De Camelot Paving Wave serie bestaat uit een reeks betontegels met een prachtige gegolfde oppervlaktestructuur. Kenmerkend zijn de subtiele kleurschakeringen die zorgen voor een mooi geleefd karakter. De collectie bestaat uitsluiten uit kleinformaatverband betontegels en is geschikt voor zowel terrassen als opritten. De serie is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en is voorzien van diverse beschermlagen. 

Redsun Camelot Paving Wave - Camelot Paving Wave Gothic
  € 40,74 per m2
  incl. BTW
  Redsun Camelot Paving Wave - Camelot Paving Wave Kilimanjaro
   € 40,74 per m2
   incl. BTW
   Redsun Camelot Paving Wave - Camelot Paving Wave Mont Blanc
    € 40,74 per m2
    incl. BTW

    Camelot Paving Wave: duurzaam en uniek

    De tuintegels in de Camelot Paving Wave serie zien er uit alsof ze rechtstreeks uit de natuur komen, maar niets is minder waar. Deze buitentegels zijn gemaakt van beton en vervaardigd met de allerbeste materialen. De natuurlijke uitstraling dankt de serie aan de fabrieksmatige bewerking. De collectie kenmerkt zich door de prachtig leisteenstructuur die zorgt voor een natuurlijk karakter van een terras of oprit en dit is uniek bij beton. Camelot Paving Wave is niet alleen in uiterlijk uniek, maar heeft ook unieke voordelen.

    De voordelen van Camelot Paving Wave

    • Leisteenstructuur oppervlak
     Voelt aan als echte natuursteen
    • Zonder facet, scherp randprofiel
     Optisch dunne voegbreedte zorgt voor een naadloos geheel
    • In 8 cm dikte ook geschikt voor uw oprit
     Oersterk en een hoge draagkracht
    • Door de gewelfde deklaag heeft de steen een door natuursteen geïnspireerd uiterlijk
     De look van natuursteen tegen een ongelooflijk scherpe prijs

     

    Kleinformaatverband Camelot Paving Wave

    Camelot Paving Wave is verkrijgbaar in kleinformaatverband. Het kleine wildverband draagt ontegenzeggelijk bij aan de natuursteenlook van deze unieke betontegels. De serie is ontwikkeld door Redsun, innovator op het gebied van beton. Alle series van deze fabrikant kun je bekijken in een van onze showrooms. Plan een bezoek in Hegelsom, Vianen of Moergestel om de Camelot Paving Wave serie van dichtbij te bekijken. Een showroombezoek kan zonder afspraak. Wil je toch graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.