Over Totaaltegel

Natuursteen en Keramiek producten aanbieden voor de laagste prijs, dit is vanaf de start van ons bedrijf in 2006 de belangrijkste doelstelling geweest. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Wij stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden voor de laagste prijs.

Wie zijn wij

Totaaltegel.nl is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor scherpe prijzen. Totaaltegel (voorheen Natuursteen Meterik) is gestart in 2007 door Rob Alards. Het bedrijf is oorspronkelijk gestart in Meterik op de Sint Jansstraat.

Sinds 2011 hebben wij ons bedrijf uitgebreid en zijn we het huidige pand betrokken. In de afgelopen jaren zijn de showroom en showtuin uitgebreid en is ons assortiment verbreed met keramische tegels, klinkers en zaagwerk. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten en snelle levering van producten.

Showroom & Showtuin

In onze showroom en showtuin zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. In 2015 is onze showroom uitgebreid met keramische tegels en Franse Dallen. Het assortiment bestaat daarnaast uit wandtegels, mozaiek matjes, stonepanels en bouwmaterialen. In 2016 is de showtuin uitgebreid met keramische terrastegels, bestrating en bouwmaterialen.

Maandag 13.00 uur - 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 uur - 15.00 uur
Zondag Gesloten

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en showtuin. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan vooraf een afspraak.

Advies nodig? Kevin helpt je graag! Maak een afspraak en bezoek onze showroom of showtuin.

Maak direct een afspraak

Samenwerking partners

Totaaltegel werkt samen met een aantal erkende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het zetwerk van natuursteen en keramische tegels. Je bent uiteraard vrij om zelf een tegelzetter of hovenier te regelen. Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande partners voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Hulle Natuursteen en Tegelwerken

Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een perfect resultaat. Of het nu een badkamer, tegelvloer of terras betreft, wij leveren uitsluitend vakwerk. U kunt bij ons terecht voor h... http://www.hullenatuursteenentegelwerken.nl

Erica Tuinen

Een tuin moet mooi, maar ook praktisch zijn. U moet vooral veel plezier beleven van uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van ons ontwerp. Wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Zo ... http://www.ericatuinen.nl/

Floor Point

Uw kostbare natuursteen verdient het om met zorg te worden behandeld. Door ervaren specialisten, die er meer werk van maken zodat u zichtbaar betere resultaten krijgt. Dankzij Floor Point oogt uw nat... http://www.floorpoint.nl