Industrieel look vloertegels

Om een industriële look te creëren in een woning kun je een zwarte of donker genuanceerde vloertegel kiezen. De vloertegels worden bij deze stijl vaak gecombineerd met stoere en robuuste materailen. Totaaltegel heeft een groot assortiment keramische Industrieel look vloertegels die passend zijn bij een industrieel look, de meest gekozen tegels bij deze stijl hebben we ondergebracht onder de ‘Industrieel look’. Uiteraard is ons assortiment nog veel groter dan dit, neem daarom zeker ook een kijkje onder de andere looks of bekijk het complete assortiment vloertegels. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen en snelle levering van de producten. Met name onze voorraad producten kunnen vaak al binnen enkele dagen op de stoep staan. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over tegels die passend zijn bij een Industrieel interieur. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Laat je dan telefonisch adviseren of vraag een monster aan via de website.  

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Tint
Aanbieding
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

44 producten gevonden
Industrieel look vloertegels - Quartz Dark Grey
Actie
€ 24,75 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Quartz Grey
Actie
€ 24,75 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Manoir Noir Hainaut
€ 33,06 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro Nero
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro Azzurro
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro Bianco
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro Mix
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro Deco
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Cementine Retro 5
€ 53,56 per m2
(excl. BTW)

Stoer industriële stijl met Keramische tegels

Het creëren van een specifieke stijl begint vaak bij de keuze van een vloertegel. Totaaltegel heeft meer dan 200 soorten keramische vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse maatvoeringen. De Industriële Look is nog altijd een veel gekozen stijl in huis. Tijdloos en mooi te combineren met stoere en natuurlijke materialen. Donkere vloertegels met veel kleurnuances worden gecombineerd met donkerbruine meubels, zwart staal en robuust hout. Een groot aantal tegels zijn uitermate geschikt voor het creëren van een Industrieel Look. Ook voor andere stijlen heeft Totaaltegel een geschikte keramische vloertegel in het assortiment. Op zoek naar een vloertegel voor een zacht prijsje? Totaaltegel levert diverse mooie budgettegels voor zeer scherpe prijzen. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over de mogelijkheden. 
 

Industrieel look vloertegels in diverse maatvoeringen

De meest gekozen afmeting keramische vloertegel is 60x60x1 cm. Naast deze afmeting biedt Totaaltegel keramische vloertegels in meer dan 20 andere afmetingen. Voor de Industrieel look wordt vaak gekozen voor een grote en robuuste vloertegel. Totaaltegel biedt daarnaast ook Houtlook keramiek met stoere en robuuste prints die geschikt zijn voor het creëren van een industriële look. De producten zijn grotendeels afkomstig uit eigen import waardoor we een snelle levering kunnen verzorgen. Ook het legwerk kan Totaaltegel geheel verzorgen, vraag daarvoor een totaal offerte aan en laat je volledig ontzorgen.