Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Keramische tegels

Keramische tegels zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. In onze showroom en showtuin zijn keramische vloertegels, keramische wandtegels en keramische terrastegels te bekijken, veel tegels zelfs in groot oppervlak. Totaaltegel onderscheid zich van andere aanbieders in aanbod en prijs. Wij zijn continu bezig met vernieuwing en uitbreiding van ons assortiment en het aanbieden van deze producten voor de beste prijs.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Maatvoering
Materiaal
Aanbieding
Sales team - klein

Online tegeladvies nodig? Dit zijn onze mogelijkheden!

505 producten gevonden
Keramische tegels - Byron Alpi mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Apuano mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Bardiglio mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Calacatta Oro mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Marquinia mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Pietra del Nord Mosaico Mix
€ 9,18 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Mosaico A-Dark
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Mosaico B-Light
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Mosaico C-York
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Mosaico E-3D
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Byron Mosaico F-B/W
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Kent Wengè - Esagona
€ 13,18 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Kent Bianco - Esagona
€ 13,18 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Concrete Gravel Antracite - Mozaïek
€ 14,46 per stuk
(excl. BTW)
Keramische tegels - Concrete Gravel Light Grey - Mozaïek
€ 14,46 per stuk
(excl. BTW)

Het aanbod in keramische tegels binnen en buiten is oneindig, de kunst zit in het samenstellen van een mooi en compleet assortiment. Totaaltegel besteedt veel aandacht aan het volgen van de trends, luisteren naar klanten en inwinnen van advies bij onze leveranciers. Wij willen niet alleen de beste producten aanbieden, maar ook een zeer scherpe prijs tegels per m2 hanteren. Dit doen wij door inkoop van grote aantallen en het behouden van vaste lage marges door bijvoorbeeld lage overheadkosten en goede prijsafspraken met leveranciers.

Tegels voor de vloer

Op zoek naar een onderhoudsarme vloer? Dan is een vloer van keramische tegels misschien wel iets voor jou. Een keramische tegel is niet gevoelig voor zuren en vetvlekken, en is door zijn hardheid krasvrij. Even dweilen en de vloer ziet er weer als nieuw uit. Keramische vloertegels zijn te verkrijgen in alle denkbare kleuren en verschillende afmetingen. Naast de relatief standaard keramische vloertegels zijn er ook keramische houtlook vloertegels en keramische natuursteen look vloertegels. Deze tegels zijn een keramische imitatie waardoor ze hetzelfde ogen maar veel eenvoudiger zijn in onderhoud dan een houten of natuursteen vloer.

Tegels voor de wand

Wanneer je een muur mooi wilt betegelen kun je kiezen voor keramische wandtegels. Deze tegels zijn net als de keramische vloertegels zo goed als onderhoudsvrij. Wanneer er bijvoorbeeld vetvlekken op de keramische wandtegels terecht komen hoef je de wandtegels maar even met een vochtige doek en wat zeep af te doen en de tegels zijn weer zo goed als nieuw. Keramische wandtegels kunnen ook prachtig gecombineerd worden met een natuursteen vloer.

Tegels voor het terras

Een terras aanleggen kun je uitstekend doen met keramische terrastegels. Deze tegels zijn kleurvast, krasvrij en hebben een hoge antislipwaarde. De keramische terrastegels zijn net als de wand- en vloertegels beschikbaar in uit een lopende afmetingen en ontelbaar veel verschillende prints. Tegenwoordig kun je kiezen voor een houtlook terras; een terras dat eruit ziet als parket maar uiteraard de voordelen kent van keramiek.

Altijd een scherpe prijs!

De prijzen van keramische tegels zijn bij Totaaltegel altijd in verhouding tot de kwaliteit. Wij bieden een groot assortiment in hoogwaardige keramische tegels aan voor zeer scherpe prijzen. Ons assortiment wordt met zorg en aandacht samengesteld. We bieden altijd kwalitatief hoogwaardige producten. De prijzen keramiek tegels zijn in de branche zeer uiteenlopend. Het verschil in prijs zit in de nauwkeurigheid en uniekheid van de prints. Prijs en kwaliteit moeten in balans zijn en dit laten wij je graag zien in onze showroom. Totaaltegel heeft het grootste aanbod aan keramische tegels limburg. Onze showroom is gevestigd in Hegelsom (nabij Venlo en Venray). Wanneer je niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, is het tevens mogelijk om een monster aan te vragen van één of meerdere tegels. Dit geeft een goed beeld van het uiterlijk en de kwaliteit van de tegel. Ons assortiment bestaat uit diverse looks; van strak en modern tot landelijk en natuurlijk. De prints worden veelal gebaseerd op natuursteen tegels voor een unieke uitstraling. Ook is het aanbod Houtlook tegels zeer uitgebreid. Alle kleuren zijn verkrijgbaar en de prints zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer of natuursteen vloer.

Tegels van topkwaliteit

Onze keramiek tegels zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië. Deze landen staan voor topkwaliteit en de mooiste designs op basis van de nieuwste trends. Zo zijn de Houtlook vloertegels in Nederland sinds 2014 zeer populair geworden. Geen trend, maar een vast item in het assortiment. Houtlook vloertegels zijn tijdloos en zorgen voor een warme uitstraling. De prints zijn niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer en de keramische tegel prijs is zeer betaalbaar. Naast de Houtlook, hebben wij diverse andere looks die gebaseerd zijn op Natuursteen tegels, denk aan de Leisteen Look, Basalt Look, Marmer Look en Hardsteen Look. In elke categorie bieden wij diverse mooie tegels aan die nauwelijks meer te onderscheiden zijn van een Natuursteen tegel. In onze showroom en showtuin zijn zowel keramische tegels als natuursteen tegels te bekijken en vergelijken. Natuursteen staat bekend om zijn karakteristieke uiterlijk. Elke tegel is anders en uniek en wordt in zijn gebruik alleen maar mooier. Toch is dit ook een kwestie van smaak en soms ook een praktische overweging. Tegels van keramiek zijn eenvoudig in onderhoud. Een keramische tegel krast niet en vlekken kunnen eenvoudig weggepoetst worden. Impregneren of dweilen met een lijnolie is niet nodig, simpelweg stofzuigen en dweilen is voldoende. Natuursteen vraagt om nét wat meer aandacht. Tevens kunnen er krassen en vlekken ontstaan in de vloer die onuitwisbaar zijn. Voor de een wordt dit gezien als karakteristiek en voor de ander als een nadeel. Wij laten je graag het verschil zien in onze showroom.

Keramische tegels kopen bij Totaaltegel

Wij hechten veel waarden aan het geven van een goed en eerlijk advies. Onze benadering is open en persoonlijk en vooral niet opdringerig. De keuze van een vloer of terras is in veel gevallen een keuze voor het leven. Wij zijn tevreden als een klant met een prettig gevoel naar huis gaat en uiteindelijk een beslissing neemt met zekerheid. Het aanbod aan tegels is enorm, dit maakt het soms erg lastig om een keuze te maken. Wij adviseren daarom om vooraf inspiratie op te doen via bijvoorbeeld woonsites en woonbladen. Ook kan het helpen om andere prominente materialen in huis mee te nemen, denk aan het materiaal van een keuken, meubelen en verfkleuren. Wij krijgen hierdoor een beter beeld van de stijl die je zoekt en kunnen aan de hand van deze factoren gerichter op zoek naar een geschikte tegel. Ons aanbod bestaat uit keramiek tegels in diverse stijlen. Denk aan natuursteen looks, moderne tegels, keramisch parket, mozaïek tegels, muurbekleding, etc. De levertijd van onze keramische tegels is doorgaans 2 – 3 weken. Producten die op voorraad zijn, kunnen al binnen enkele dagen geleverd worden.

Lees meerminder