Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Keramische terrastegels outlet

Ben je op zoek naar tegels met een zeer voordelige prijs? Wij bieden in onze keramische terrastegels outlet prachtige keramische terrastegels aan tegen een nog scherpere prijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem hieronder dan zeker een kijkje, wellicht zit de perfecte tegel ervoor jou tussen!

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

2 producten gevonden
Restpartij
Keramische terrastegels outlet - RESTPARTIJ - Quartz Nero 2.0
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Keramische terrastegels outlet - RESTPARTIJ - Concrete Look Dark Grey
€ 15,00 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Keramische tuintegels restpartij

In onze outlet bieden wij diverse tuintegels aan gemaakt van keramiek. Deze tegels worden met een reden met een zeer scherpe prijs aangeboden. Het kan namelijk zijn dat de tegels niet meer leverbaar zijn of niet meer voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Dit wil zeker niet zeggen dat de producten niet goed zijn. Het kan voorkomen dat de prints of de maatvoering niet perfect zijn.

Keramische tuintegels outlet, waarom kiezen voor keramiek?

Een keramische terrastegel restpartij is een ideale optie wanneer je een tuintegel wilt zonder onderhoud. Keramiek is namelijk ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Doordat de tegels op een zeer hoge temperatuur zijn gebakken hoef je je geen zorgen te maken over krassen, vlekken of verkleuringen.

Restpartij keramische tuintegels

In onze outlet worden verschillende restpartijen keramische tegels aangeboden. Van deze restpartijen is er vaak nog maar een aantal vierkante meters beschikbaar. Bij elke restpartij wordt vermeld of een partij in één aankoop moet worden gekocht of dat je toch per vierkante meter kunt kopen. alle outlet producten geldt op = op. Dus bekijk deze pagina regelmatig.

Ben je nog niet zeker over een restpartij? Deze restpartij keramische tuintegels zijn alleen bij Totaaltegel Hegelsom te zien. Onze adviseurs laten jou graag de restpartijen zien en dan kun je op je gemak de terrastegels bekijken.