Hardsteen vloeren

Totaaltegel biedt een ruim assortiment aan Hardsteen vloeren. Door eigen import van onze Hardsteen vloeren kun je altijd rekenen op de beste prijs. Naast Hardsteen vloeren kun je bij ons terecht voor Hardsteen bouwmaterialen zoals muurafdekkers, vijverranden, paalmutsen en vensterbanken.  
 

Eigenschappen Hardsteen vloeren

Hardsteen bestaat voor meer dan 95 procent uit kalk en is hierdoor enigszins poreus en daardoor  kras- en vlekgevoelig. De oneffenheden zorgen daarentegen voor een mooie geleefde uitstraling. Totaaltegel levert Hardsteen vloeren van de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Naast Hardsteen vloeren biedt Totaaltegel ook vloeren aan in de materialen Graniet, Leisteen, Marmer, Kwartsiet, Travertin en Franse dallen. 
 

Populaire Hardsteen vloeren

Een van de meest verkochte Hardsteen vloeren is de Vietnamese Hardsteen Soft Finish. Een prachtige vloertegel met een grijsblauwe kleur. Bij deze bewerking is de tegel gezoet en getrommeld afgewerkt. Dit zorgt voor een mooie landelijke uitstraling. De Vietnamese Hardsteen wordt voornamelijk toegepast in de afmeting 60x60 cm en 20x20 cm, of in combinatie met elkaar. Al onze Hardsteen vloeren zijn van A-kwaliteit. 
Vietnamese Hardsteen 20x20 - Soft Finish
€ 25,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen 20x20 - Geschuurd & Verouderd
Actie
€ 23,95 per m2
Nu € 23,09 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen Dark - Gezoet
€ 38,42 per m2
(excl. BTW)