Wij zijn weer gewoon geopend, een afspraak maken is niet nodig! Een afspraak maken kan nog wel.

Graniet tegels

Graniet is een natuurlijk gesteente dat bekend staat om zijn dichte structuur en hardheid waardoor het bestand is tegen intensief gebruik. Om deze reden wordt het materiaal niet alleen toegepast als tegels, maar ook voor keukenbladen, vensterbanken en dorpels. Je kunt bij Totaaltegel terecht voor tegels graniet voor zowel binnen als buiten, maar ook voor granieten vensterbanken en dorpels (veelal gepolijst bewerkt).

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

14 producten gevonden
Graniet tegels - Star Galaxy Graniet / Black Galaxy - Gepolijst
Aanbieding
€ 37,00 per m2
Nu € 30,49 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Graniet tegels - Absolute Black Graniet - Gepolijst
€ 32,74 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Graniet tegels - Nero Assoluto Graniet - Gepolijst
€ 32,95 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Graniet tegels - Silver Paradiso Graniet - Gepolijst
Graniet tegels - Ghibli Light Graniet - Gepolijst
Graniet tegels - Absolute Black Graniet - Leather Finish
Graniet tegels - Steel Grey Graniet - Gepolijst
Graniet tegels - Steel Grey Graniet - Leather Finish
Graniet tegels - Coffee Brown Graniet - Gepolijst
Graniet tegels - Coffee Brown Graniet - Leather Finish (Binnen)
Prijs op aanvraag
Monster mogelijk
Graniet tegels - Ghibli Graniet - Leather Finish
Graniet tegels - Imperial White Graniet - Gepolijst
Graniet tegels - Tibet Grey Graniet - Gebrand & Geborsteld
Restpartij
Graniet tegels - Colonial White Graniet - Gepolijst

Graniet tegels 60x60 worden zowel voor binnen als buiten veel gekozen. Wanneer er wordt gekozen voor graniet tegels in de badkamer of graniet tegels voor het terras dan wordt vaak gekozen voor de bewerking ‘gebrand & geborsteld’, dit omdat de tegels hierdoor van nature antislip zijn. Dit is bij bijvoorbeeld een 'leather finish' bewerking niet het geval. De bewerking van tegels graniet kan zorgen voor een compleet andere uitstraling van hetzelfde product. Zo is een tegel met leather finish bewerking anders van kleur en voelt anders aan dan een gebrande & geborstelde bewerking. In onze showrooms worden diverse graniet tegels gepresenteerd in een groter oppervlak. Ons assortiment bestaat daarnaast uit diverse andere natuursteen en keramiek tegels in diverse afmetingen.

Graniet vloertegels en wandtegels

Totaaltegel biedt diverse afmetingen vloertegels graniet aan. Populaire afmetingen voor binnen zijn: 60x60 cm, 30x60 cm, 40 cm vrije lengte en 40x80 cm. Graniet tegels voor binnen kunnen in diverse ruimtes van een huis of pand erg mooi toegepast worden. We zien dat graniet tegels in de badkamer vooral worden toegepast met een gebrande & geborstelde bewerking, de tegel is hierdoor namelijk antislip. De ruwe structuur zorgt tevens voor een mooie robuuste uitstraling. Totaaltegel biedt graniet vloertegels en graniet wandtegels aan in diverse afmetingen. Diverse producten kunnen wij uit voorraad leveren (afhankelijk van de gekozen maatvoering).

Graniet tegels buiten

Totaaltegel biedt graniet terrastegels aan in diverse afmetingen en bewerkingen. De meest gekozen bewerking voor buiten is gebrand & geborsteld. Deze bewerking geeft graniet tegels een robuuste uitstraling én zorgt er daarnaast voor dat het terras antislip is. De graniet tegels terras kunnen daarnaast perfect gecombineerd worden met onze natuursteen opsluitbanden. Totaaltegel importeert al zijn natuursteen producten rechtstreeks vanuit groeves over de hele wereld, op deze manier kunnen wij de prijs van graniet tegels buiten zeer scherp houden. Alle tegels zijn van A-kwaliteit, mits expliciet anders door ons aangegeven. De graniet tegels 60x60 worden ook voor buiten het meest gekozen. In onze showtuin zijn een groot aantal tegels te bezichtigen in een groot oppervlak. Onze graniet terrastegels importeren wij zelf bij de groeve waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren.

A-kwaliteit graniet tuintegels bij Totaaltegel

Wij staan voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige graniet terrastegels. Dit kunnen wij waarborgen doordat wij al onze graniet tuintegels rechtstreeks vanuit de groeve inkopen. Wij werken al jarenlang samen met leveranciers die granieten terrastegels produceren uit blokken die worden gewonnen uit de beste groeves. Al onze producten worden geleverd in containers en vervolgens opgeslagen op ons opslagveld. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige granieten tuintegels veelal uit voorraad leveren bij onze klanten. Wij hebben een transparante werkwijze en daardoor is het ook mogelijk om de granieten tuintegels, die uit voorraad geleverd kunnen worden, te bekijken in onze showroom. De graniet tegels buiten bekijken is geen enkel probleem. In onze showtuin zijn diverse graniet terrastegels in groot oppervlakte te zien. Dit geeft een goed beeld van de kleur, structuur en de bewerking van deze terrastegel. In tegenstelling tot sommige andere natuursteensoorten, zijn graniet terrastegels niet gevoelig voor verkleuring en krassen. Daarnaast zijn ze antislip. Graniet is een duurzame natuursteensoort, maar niet de goedkoopste. Graniet tegels kopen is daarom een kwestie van prijzen en kwaliteit vergelijken.

Kenmerken en eigenschappen van een granieten vloer

Een granieten vloer is ontzettend hard en daardoor heel degelijk. Niet voor niets wordt graniet ook erg veel gebruikt voor het vervaardigen van keukenbladen. De kleurnuances in graniet vloertegels variëren nogal. Sommige graniet tegels zijn vrij egaal van kleur, andere hebben een druk patroon. We zien dat vloertegels graniet vaker gekozen worden bij het creëren van een moderne inrichting. Zo hebben graniet vloertegels altijd strakke randen. Het blijft een natuurproduct waarbij elke tegel anders is, dit zorgt ervoor dat er toch altijd een speels en warm geheel ontstaat. Vloertegels graniet zijn bij Totaaltegel leverbaar in diverse bewerkingen. Elke bewerking zorgt weer voor een andere uitstraling van granieten tegels binnen.

Gepolijst

Wanneer granieten binnentegels worden gepolijst, ontstaat er een glanzend oppervlak. Dit wordt gecreëerd door het langdurig schuren van de tegel totdat deze volledig glad en glanzend is. De vloertegels graniet krijgen hierdoor een spiegelend effect wat een luxe en moderne uitstraling geeft. Totaaltegel biedt gepolijste granieten tegels aan in diverse maatvoeringen, de tegels graniet 60x60 en 30x60 worden het meest gekozen.

Gebrand & Geborsteld

Bij het branden en borstelen van een granieten vloer, wordt het oppervlakte bewerkt met een vlam. Door het warmteverschil springen kleine deeltjes uit de tegel wat zorgt voor een ruwe en ongelijkmatige structuur. De scherpe randjes die hierdoor ontstaan worden met een staalborstel verwijderd. Wanneer vloertegels graniet worden gebrand & geborsteld ontstaat een robuuste uitstraling. Het oppervlakte van de tegels is hierdoor minder gevoelig voor krassen en vlekken. Een granieten vloer met deze bewerking wordt vaak gekozen voor een badkamer omdat de tegel antislip is.

Leather Finish

Bij deze bewerking ontstaan granieten tegels binnen met een ‘leder look’, een unieke bewerking die zorgt voor een prachtige uitstraling. Dit wordt verkregen door het zoeten van het oppervlakte en vervolgens borstelen van het oppervlakte met een speciale borstel.

Lees meerminder