Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Marmer Look tegels

vrijdag 04 november 2016

Marmer Look tegels voor een high class uitstraling. Marmer tegels zijn terug van weggeweest!

Marmer Look tegels voor een high class uitstraling

De beurzen in Italië liggen alweer een tijdje achter ons. Het aanbod is groot, héél groot. Een grote diversiteit aan kleuren, structuren en afmetingen. De meest opvallende ontwikkeling is de toepassing van Marmer keramiek.
 
Indrukwekkende stands volledig bekleed met de mooiste Marmer looks zorgen voor een high class uitstraling. Marmer op de vloer, tegen de wand, verwerkt in een tafel, balie of in decoratie items. Marmer is terug van weggeweest! 

Marmer Look keramiek is chique, tijdloos en onderhoudsarm

De chique uitstraling van Marmer zagen we de afgelopen jaren voornamelijk in grote hotels, spa’s en bedrijfspanden. Kenmerkend aan Marmer is de prachtige ader- en kristalstructuur. Een indrukwekkend natuurlijk gesteente, maar ook een dure aangelegenheid. Toen was er de Marmer Look tegel. Deze keramische variant heeft Marmer betaalbaar gemaakt. De Spaanse en Italiaanse fabrieken hebben hard hun best gedaan om de mooiste prints te ontwikkelen. En dat met succes: stijlvol ingerichte stands lieten zien dat Marmer Look tegels heel trendy zijn in een woning en absoluut niet af doen aan echte Marmer tegels. Een andere prettige bijkomstigheid is het onderhoudsgemak. Keramische Marmer is niet gevoelig voor krassen, vlekken of zuurhoudende middelen. Dweilen met water en eventueel een beetje zeep is voldoende om de chique uitstraling te behouden. Een lust voor het oog én voor de portemonnee. 
 

Hoe combineer je dit chique gesteente in het interieur?

We zien de lichte Marmer Look tinten veel terug, denk aan Calacatta, Bianco Carrrara en Kashmir White Look a likes. Marmer Look vloertegels worden veel gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, groen in huis en stalen materialen. Laat deze Marmer Look op subtiele wijze terugkomen in accessoires; een bijzettafeltje, snijplankje, klok, kaarsenhouder of een vaas. Pas wel op voor een overkill en zorg voor een mooie balans tussen verschillende materialen. Laat je zeker ook inspireren door sites als Pinterest, Welke.nl, VT Wonen of door interieur bloggers. 
 
Combineer Marmer Look tegels met leuke iterieur items waarin de Marmer Look verwerkt is
Diverse ideeën voor de verwerking van marmer.

Marmer Look tegels zijn erg mooi in combinatie met natuurlijke materialen: hout, bloemen, planten en staal
Nog meer ideeën voor de verwerking van marmer.

 

Groter, groter, grootst

Het liefst zien we de prachtige structuur van Marmer in groot plaatwerk terug. Grote afmetingen Marmer Look tegels geven namelijk nog een extra boost aan die high class uitstraling. Maar het moet ook betaalbaar zijn en enigszins verwerkbaar. We zien daarom de gangbare afmetingen die aansluiten bij de ruimtes in een woonhuis. Beginnend bij 60x60 cm naar 90x60 cm, 90x90 cm en zelfs 120x60 cm. Mooie afmetingen die ervoor zorgen dat de prachtige adermotieven duidelijk zichtbaar zijn in de tegels. De Marmer Look tegels kunnen in diverse ruimtes toegepast worden. Ons assortiment bestaat uit lichte en donkere Marmer Look tegels. Bekijk het assortiment of breng een bezoek aan onze showroom!
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look deco
Marmer Look deco
Marmer Look deco
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look Keramische tegels
Marmer Look deco
Marmer Look deco
Marmer Look deco