Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Geïnteresseerd? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Keramisch parket 180 cm

De vloer in je woning is een groot onderdeel van het interieur in je woning. Je kunt de vloer eigenlijk beschouwen als een groot meubel, ga er ook zo mee om! Kijk zorgvuldig welke uitstraling je wilt creëren. Ga je voor warmte, dan is een vloer van keramisch parket 180 cm een mooie oplossing. Er zijn diverse vloertegels met een mooie houtprint die haast niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Daarnaast heeft keramiek veel voordelen, lees er hieronder meer over!

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Monster
Tint
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

20 producten gevonden
Keramisch parket 180 cm - Woodside Nut
€ 43,76 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Woodside Maple
€ 43,76 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Woodside Kauri
€ 43,76 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Les Bois Slavonia
€ 47,89 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Les Bois Sarawa
€ 47,89 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Les Bois Mogano
€ 47,89 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Keramisch parket 180 cm - Les Bois Bocote
€ 47,89 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Woodside Oak
€ 43,76 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Oaks Nut
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Oaks Ochre
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Naturel Clair
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket 180 cm - Naturel Beige
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Keramisch parket 180 cm - Komi Walnut
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Keramisch parket 180 cm - Komi Brown
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Keramisch parket 180 cm - Tr3nd Fashion Wood White
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)

Haal de warmte van hout in huis

Houten vloeren worden al eeuwenlang toegepast in huizen over de hele wereld. Een houten vloer zorgt vaak voor een warme en levendige uitstraling die veel mensen mooi vinden. Nadeel van hout is echter dat het niet goed bestand is tegen vocht, krassen en vlekken. Je kunt een houten vloer weer op laten schuren en beschermen met lak of olie, maar hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Bovendien kan een houten vloer niet oneindig geschuurd worden. Wil je deze nadelen van een houten vloer niet maar wel de uitstraling? Dan is keramisch parket welllicht de oplossing voor jou! Geen problemen met vocht meer, dus je zou de tegels zelfs in de badkamer of douche kunnen toepassen.

Groot formaat keramisch parket

Keramisch parket is er in allerlei verschillende formaten, van kleine visgraat tegels tot grote tegels van wel meer dan 2 meter lang. Groot formaat keramisch parket zoals keramisch parket 180 cm is prachtig. Zulke grote tegels geven echt een gevoel van luxe en laten een keramische houtlook vloer echt als een houten vloer voelen. Door de grote lengtes zijn er minder voegen nodig, waardoor er meer tegeloppervlak te zien is. Keramisch parket 180 cm kun je, afhankelijk van de grootte van de ruimte, eigenlijk overal toepassen. Je hebt tal van opties omdat keramische tegels niet beïnvloed worden door vocht en zowel op de vloer als tegen de wand verwerkt kunnen worden. Daarnaast kunnen tegels heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming, dus warme voeten zijn gegarandeerd.

Keramisch parket 180 cm versus houten parket

Zoals we hierboven al deels hebben besproken heeft keramisch parket veel voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Het kan, zoals gezegd, uitstekend toegepast worden in natte ruimtes en perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast hebben keramische vloertegels nog een aantal eigenschappen die zorgen voor een aantal voordelen. Keramisch parket 180 cm wordt in een fabriek gefabriceerd uit een mix van onder andere zand en klei. De tegels worden gebakken een zeer hete ovens en worden voorzien van een beschermende laag. De tegels zijn hierdoor zeer hard en niet gevoelig voor krassen. Dit betekent dat een vloer, ook na jarenlang gebruik, nog steeds als nieuw oogt mits deze goed schoongemaakt is. Hiermee komen we op het tweede voordeel. Een keramische vloer kan schoongemaakt worden met elk schoonmaakmiddel. De tegels zijn niet gevoelig voor vlekken of zuren, er kan niks in de tegel trekken.

Keramisch parket 180 cm in de showroom bekijken

We snappen dat het ontzettend lastig is om tot de keuze van een tegel te komen voor jouw woning. Al zeker wanneer je een beslissing moet maken aan de hand van een aantal afbeeldingen. Het is daarom zeker aan te raden om tegels te bekijken in de showroom. Hier krijg je pas echt gevoel bij een tegel. Je kunt de structuur voelen, de tegel vanuit diverse hoeken bekijken en de tegel onder verschillende lichtbronnen bekijken. We nodigen je daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Vianen of Hegelsom. Onze specialisten helpen je hier graag verder met al je vragen en voorzien je uiteraard van passend advies.

Lees meerminder