OKTOBER WOONMAAND ACTIE: NU 9% BTW OP KERAMISCHE BINNENTEGELS. LEES MEER OVER ONZE ACTIE.

Keramisch parket

Om een warme sfeer te creëren in huis wordt steeds vaker gekozen voor keramisch parket. Het voordeel van keramiek parket in vergelijking tot een houten vloer is het onderhoudsgemak. Een houten vloer heeft een prachtige uitstraling, maar dient jaarlijks geolied, gelakt of in de was gezet te worden. Dit zijn klussen die veel tijd in beslag nemen en waar eigenlijk nooit een geschikt moment voor is. Een perfect alternatief is keramische parket kopen. Keramisch parket of houtlook tegels zijn krasbestendig en niet gevoelig voor vlekken. Simpelweg stofzuigen en dweilen is voldoende om de keramische vloertegels schoon te houden. Nog een ander voordeel is de toepassingsmogelijkheden. Totaaltegel biedt naast binnen tegels een groot assortiment keramisch parket voor buiten. Niets zo mooi als een vloertegel die doorgelegd kan worden naar buiten. De prijs van keramische parket tegels is bij Totaaltegel altijd zeer scherp door eigen import en lage overheadkosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

29 producten gevonden
Keramisch parket - Cadore Malga (Binnen)
€ 54,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Cadore Bosco (Binnen)
€ 54,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Cadore Baita (Binnen)
€ 54,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Cadore Alpe (Binnen)
€ 54,13 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodland Grove Wild
€ 62,40 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodland Walden Wild
€ 62,40 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodland Arden Wild
€ 62,40 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Woodland Ebony Soft
€ 62,40 per m2
(excl. BTW)
Keramisch parket - Primewood Taupe
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)

Grootste assortiment keramisch parket houtlook

Totaaltegel heeft een zeer uitgebreid assortiment met de mooiste keramische vloertegels en houtlook vloertegels. Er bestaan enorme kwaliteitsverschillen in de tegelbranche. Totaaltegel besteedt veel aandacht aan het samenstellen van een hoogwaardig assortiment houtlook tegels. Mooie en levensechte prints zijn van groot belang voor de uiteindelijke uitstraling van de vloer. Het assortiment van Totaaltegel bestaat uit meer dan 50 soorten houtlook tegels. Er zijn oneindig veel keramische houtlook tegels in grijs- en bruintinten verkrijgbaar, kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze leem look vloertegels of de populaire leisteen look vloertegels. Keramische parket kan daarnaast op diverse manieren toegepast worden: 
 
  • Keramisch parket badkamer 
  • Keramisch parket keuken
  • Keramisch parket buiten
De tegels zijn antislip waardoor keramisch parket in badkamer uitermate geschikt is. Vaak oogt een badkamer steriel en strak. Keramisch parket in een badkamer zorgt juist voor een warme uitstraling. Naast keramische (houtlook) vloertegels, kun je bij Totaaltegel terecht voor een groot assortiment keramische terrastegels. 
 

Waarom keramiek parket?

Een houten vloer heeft een levendige en warme uitstraling, om deze reden wordt veel gekozen voor een houten vloer. Het nadeel is het vele onderhoud wat een houten vloer vergt, maar wel noodzakelijk is om de gewenste uitstraling te behouden. De afgelopen jaren zien we een verandering in levensstijl. Een druk gezinsleven, fulltime baan én een sociaal leven is voor veel mensen een gebruikelijke situatie. Het huishouden en het onderhoud van de woning voelt voor velen als een blok aan het been. Zo wordt de jaarlijkse klus van het behandelen van een houten vloer meestal op de lange baan geschoven. Om deze redenen wordt er steeds vaker gekozen voor een onderhoudsarme vloer. De voordelen van keramische parket op een rijtje:
 
  • Prachtige uitstraling door zeer gedetailleerde prints
  • Oneindig veel kleuren met mooie nuances 
  • Onderhoudsarm: enkel stofzuigen of dweilen 
  • Krasbestendig
  • Vlekbestendig
  • Antislip

Keramisch parket prijs 

Je kunt terecht bij Totaaltegel voor de mooiste keramische houtlook tegels voor de beste prijs. Met meer dan 10 jaar inkoop ervaring in landen over de hele wereld, kennen wij de prijzen in de markt en zien we de verschillen in kwaliteit. Al onze producten komen rechtstreeks vanuit de fabrieken zonder tussenkomst van een groothandel of agent. De producten worden in grote aantallen afgenomen en de marges houden we klein zodat de keramisch parket prijzen voor onze klanten zeer scherp zijn. Wij zijn géén doorgeefluik zoals een webshop die de producten elders inkoopt en verkoopt via het internet. Wij hebben ons eigen import netwerk. Alle producten komen vanuit fabrieken over de hele wereld binnen op ons opslagveld en gaan van hieruit naar onze klanten. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. 
 

Keramisch parket kopen bij Totaaltegel

Totaaltegel heeft een grote showroom waar alle vloertegels, waaronder keramische parket, te bekijken zijn. Diverse tegels zelfs in groter oppervlak. Elke maatvoering tegel is terug te vinden in de showroom. Wij zijn gevestigd in Limburg waar je tevens terecht kunt in onze showroom voor keramische parket limburg. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Het is ook mogelijk om een monster aan te vragen van de tegel die je aanspreekt. Wij brengen vervolgens geheel vrijblijvend een offerte uit. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, ontvang je een orderbevestiging met een eventuele leverdatum of afhaaldatum. Producten die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen binnen één week al geleverd worden in de gehele Benelux. De producten worden geleverd op palletplaatsen met een grote vrachtauto. Onze transporteur neemt een half uur voor de levering telefonisch contact met je op om de levering aan te kondigen. 
Lees meerminder