Terrastegels 50x50

Terrastegels 50x50 zijn een mooie middenmaat tussen kleine en middelgrote terrastegels. Terrastegels met dit formaat zijn niet erg gebruikelijk, vandaar dat wij hier geen uitgebreid assortiment in voeren. Een mooi alternatief voor terrastegels 50x50 zijn terrastegels in het formaat 60x60 cm. Hierin voeren we wel een breed assortiment, zowel in natuursteen als keramiek.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

2 producten gevonden
Terrastegels 50x50 - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)

Terrastegels 50x50 van natuursteen

Natuursteen is een product dat “leeft”. Natuursteen kan namelijk gevoelig zijn voor vlekjes, krassen en verkleuringen zoals een steen in de natuur ook kan veranderen. Natuursteen terrastegels worden niet in een fabriek gemaakt zoals keramische tegels, maar worden gewonnen uit groeves over de hele wereld. Veel mensen vinden natuursteen daarom ook zo mooi, het leeft en heeft een eigen karakter. In sommige gevallen een karakter dat door de jaren heen langzaam verandert (denk aan de krasjes, vlekjes, verkleuringen). Zeker terrastegels 50x50 van natuursteen kunnen aan verandering onderhevig zijn door de weersinvloeden. Laat je van tevoren goed informeren over de verschillende voor- en nadelen van elke natuursteensoort. Weet je al zeker dat je geen verkleuringen en krasjes wil in je terrastegels 50x50 cm? Dan is het wellicht raadzaam om te gaan voor keramische terrastegels. Deze zijn namelijk krasbestendig en kleurvast.

Een groot of klein formaat terrastegel

Het formaat van een terrastegel kan veel veranderen aan de uitstraling van een terras of de hele tuin. Heb je een niet al te grote tuin? Dan is het wellicht slim om grote terrastegels te kiezen. Doordat je minder voegen ziet en het oppervlak van de tegel groter is lijkt de tuin optisch groter. Kies in een kleine tuin niet voor kleine tegels, hierdoor oogt het geheel rommelig en druk.

Lees meerminder