Openingstijden Kerst en Nieuwjaar: bekijk onze aangepast openingstijden en productie-, afhaal- en leverdagen.

Parket tegels

Parket tegels worden ook wel keramisch parket genoemd. Keramisch parket bestaat uit smalle keramische vloer- of wandtegels met houtlook en is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Keramische vloertegels kunnen net als houtparket in allerlei patronen worden gelegd. De tegels zijn geschikt voor elke ruimte in het huis. Heb je al eens gedacht aan parket tegels badkamer, WC of in de keuken? De tegels parket zijn vocht – en vlekbestendig en kunnen dus zonder problemen worden gebruikt. Parket tegels zijn niet meer weg te denken uit het keramiek assortiment en dienen als alternatief voor een echte houten vloer. Door de mooie prints is keramisch parket nauwelijks te onderscheiden van echt hout, maar kent wel vele voordelen. Zo zijn parket tegels kleurvast, krasvast en eenvoudig in onderhoud. Een houten vloer moet elk jaar behandeld worden, dit is bij keramisch parket niet nodig. Dit is voor veel klanten de reden om toch te kiezen voor tegels parket.

Blend Grey
€ 26,85 per m2
(excl. BTW)
Barkwood Cherry
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Colorart Navy
€ 52,02 per m2
(excl. BTW)
Lakewood Natural
€ 42,11 per m2
(excl. BTW)
Ben je binnen en buiten het huis aan het klussen en heb je nog tegels nodig voor jouw terras of tuin? Dan is keramische parket ook zeer geschikt voor buiten. Het zorgt voor veel warmte en sluit perfect aan op alle natuurlijke materialen in de tuin. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan in natuursteen terrastegels zoals Hardsteen, Leisteen en Basalt terrastegels. Basalt tegels zijn enorm krasbestendig en slijtvast. Basalt is een vrij harde natuursteen met een modern karakter. Deze natuursteen is zowel voor binnen als buiten geschikt. Daarnaast is deze steen buiten minder gevoelig voor verkleuring dan veel andere natuursteensoorten. Dit is dan ook één van de redenen dat Basalt zo populair is. Bovendien vergt deze soort weinig onderhoud en gaat het een leven lang mee. Vanuit eigen import en voorraad levert Totaaltegel.nl naast basalt terrastegels, A-kwaliteit natuursteen tegels voor tuin en terras. Kijk eens verder op onze website om een impressie te krijgen van het ruime assortiment.
 

Parket tegels prijzen bij Totaaltegel.nl

De parket tegels prijs gaat bij Totaaltegel.nl per vierkante strekkende meter. Onze parket tegels prijzen variëren van €35 tot €120 per vierkante meter. Dit prijsverschil hangt samen met de kwaliteit van de print, het gebruikte materiaal, het merk en de dikte van de tegel. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste producten en partijen. Het assortiment wordt samengesteld door goed te luisteren naar onze klanten, de trends te volgen en onze contacten met leveranciers over de hele wereld zorgvuldig te onderhouden. Zo kunnen wij de mooiste natuursteen en keramiek partijen aanbieden tegen de laagste prijs. De parket tegels prijs houden wij laag door inkoop van grote aantallen en lage overheadkosten. 
 
Welke Vloertegels passen het beste in jouw huis? Omdat deze beslissing zeer bepalend is voor de sfeer in jouw huis, kun je altijd contact met ons opnemen voor hulp of advies. Wij begrijpen als geen ander de eigenschappen van de tegels en kunnen je dus op basis van onze jarenlange ervaring en kennis een passend advies geven. Totaaltegel.nl garandeert direct een scherpe prijs en een snelle levering binnen de Benelux. In onze showroom en showtuin kun je vele tegels bekijken en vergelijken op bijvoorbeeld prijs, kleur en materiaal.
 

Waarom kiezen voor tegels parket look?

De reden waarom veel mensen kiezen voor tegels in parket look is vanwege de vele voordelen die deze tegels met zich meebrengen. Parket imitatie tegels kunnen ook die warme uitstraling creëren die je gewend bent van een parket vloer of houten vloer. De tegels parket stralen daadwerkelijk warmte uit in combinatie met vloerverwarming. Ervaar een aangenaam gevoel aan je voeten! Parket imitatie tegels zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en vragen in beiden gevallen om weinig onderhoud. Zo heeft een houten vloer veel onderhoud nodig om de duurzaamheid te behouden, zoals impregneren, schuren, lakken of waxen. Tegels in parket look zijn makkelijk schoon te houden. Even stofzuigen en dweilen met het juiste onderhoudsmiddel is meer dan voldoende. Bovendien zijn tegels in tegenstelling tot parket bestand tegen vocht en temperatuurwisselingen.
 
Het mooie van tegels parket look is dat ze zowel toepasbaar zijn voor de vloer als voor de wand. Twijfels over het totale oppervlakte? Al onze tegels zijn in allerlei afmetingen verkrijgbaar en dankzij onze eigen zagerij, bieden wij maatwerk. Natuurlijk staan wij voor je klaar om antwoord te geven op je vragen. Bij twijfel kun je altijd een afspraak maken of neem je telefonisch contact op via: 077 851 4973. Natuurlijk ben jij zelf vrij om te bepalen wie jouw tegelvloer legt. Let er wel op dat je het leggen van een tegelvloer het beste over kunt laten aan een professional met ervaring. Het is ook mogelijk om het legwerk via Totaaltegel te laten doen. Wij werken met ervaren tegelzetters die veel ervaring hebben met het leggen van zowel keramiek als natuursteen tegels. Ons team van vakmensen luistert graag naar jouw wensen en geeft advies dat bij jou en je huis of tuin past! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het opvragen van een offerte.
 
Bij Totaaltegel.nl kun je met een gerust hart online winkelen. Bekijk ook eens de beoordelingen van klanten van Totaaltegel.nl over de kwaliteit van de tegels, de service en de levertijd. Zo weet je waar je aan toe bent en ben je altijd zeker van je aankoop!