Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Betontegels 20x20

Handig, mooi en multifunctioneel: met betontegels 20x20 kun je zowel je tuin als je oprit betegelen. Door het handzame formaat zijn ze erg eenvoudig te leggen. Creëer een mooi terras of een mooie oprit met de prachtige betontegels 20x20 van Totaaltegel. Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk alle verschillende kleuren op deze pagina.

nicole

Twijfel je welke betontegel of bestrating in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

3 producten gevonden
Betontegels 20x20 - Oud Hollandse tegel - Grijs
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Betontegels 20x20 - Oud Hollandse tegel - Antraciet
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 49,62 per m2
incl. BTW
Betontegels 20x20 - Oud Hollandse tegel - Carbon
  • Materiaal: Beton
  • Merk: ArtiStone
Vanaf € 51,59 per m2
incl. BTW

Betontegels 20x20 en andere afmetingen

Terrastegels zijn er in de meeste mooie kleuren en stijlen. Dit geldt niet alleen voor 20x20 betontegels. Wil je graag een speels effect geven aan jouw stoep, tuin of oprit? Denk dan ook eens aan betontegels 20x30. Deze kun je in een halfsteensverband leggen, zodat de voeglijnen mooi verspringen. Ben je van plan om een groot terras aan te leggen voor een scherpe? Dan zijn betontegels 60x60 vast en zeker datgene dat je zoekt. Wil je ontdekken welke toffe formaten en stijlen je nog meer bij ons kunt vinden? Bekijk dan snel al onze betontegels!

Wat kosten 20x20 betontegels?

Beton staat erom bekend erg prijsvriendelijk te zijn. Bij Totaaltegel staan we garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom vind je bij ons de allerbeste kwaliteit betontegels 20x20 tegen de allerbeste prijs. Betontegels 20x20 en stoeptegels 20x20 vind je bij ons al vanaf €42,05 per vierkante meter. Ben je benieuwd naar kosten voor jouw project met betontegels 20x20? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via de website of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Check ons uitgebreide assortiment

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer dan alleen betontegels 20x20. Voor elke tuin garanderen we bij Totaaltegel het perfecte materiaal. Bij ons bij je aan het perfecte adres voor verschillende soorten bestrating en tuintegels in allerlei soorten, maten en kleuren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi en onderhoudsvriendelijk terras? Bekijk dan eens onze keramische terrastegels en laat je verwonderen door de talloze mogelijkheden voor elke tuinstijl!

Service van het hoogste niveau bij Totaaltegel

Service is veel meer dan alleen een goed product. Bij Totaaltegel vinden we het belangrijk om van bestelling tot levering een volledig zorgeloos traject te garanderen. Dit doen we onder meer door onze voorraden op peil te houden en het hanteren van scherpe prijzen.

Om onze service te blijven verbeteren maken we gebruik van Totaaltegel Reviews. Hier vind je de eerlijke mening van klanten die we in het verleden hebben geholpen. Pauline schreef het volgende over onze service:

‘’Ik ben erg goed geholpen bij mijn keuze voor vloertegels. Behulpzaam, vriendelijk, niet opdringerig en deskundig personeel.’’

Bekijk onze hele tegelcollectie in onze showrooms!

Ben je benieuwd wat ons assortiment nog meer voor je in petto heeft? Bekijk naast betontegels 20x20 tal van andere soorten, afmetingen en materialen in onze diverse showrooms verspreid over heel Nederland! Je vindt ons in Hegelsom (Limburg), Vianen (Utrecht) en Moergestel (Noord-Brabant). Langskomen kan zonder afspraak en geeft je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze ervaren adviseurs. Wil je zeker weten dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken.