Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Graniet wandtegels

Wanneer u op zoek bent naar een moderne en tijdloze natuursteen wandtegel, dan is graniet wellicht een geschikte keuze. Graniet wandtegels worden voornamelijk toegepast in een badkamer, toilet of keuken. Het materiaal is gemakkelijk in onderhoud en wordt met de jaren alleen maar mooier. Kleuren die vaak gekozen worden zijn grijs, antraciet en zwart. Andere tegels in dezelfde kleuren zijn leisteen natuursteen strips, ook deze worden vaak gekozen.

3 producten gevonden
Graniet wandtegels - Star Galaxy Graniet / Black Galaxy - Gepolijst
Aanbieding
  • Materiaal: Graniet
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 57,49 per m2
Nu vanaf € 42,94 per m2
incl. BTW
Graniet wandtegels - Nero Assoluto Graniet - Gepolijst
  • Materiaal: Graniet
€ 47,54 per m2
incl. BTW
Graniet wandtegels - Absolute Black Graniet - Gepolijst
  • Materiaal: Graniet
€ 47,54 per m2
incl. BTW

Alle graniet tegels met de afmeting 30x60 cm zijn voorzien van een facetrand. Alle overige maatvoeringen zijn strak gezaagd.

Graniet wandtegels met prachtige kleurnuances 

Graniet wandtegels zijn te krijgen in gepolijste (glad) en gezoete (mat) bewerking. Een gepolijste graniet wandtegel zorgt voor een glad en glanzend oppervlak. Het geeft de tegel een spiegelend effect. Een gezoete bewerking maakt de graniet wandtegel mat. Beiden bewerkingen halen de kleuren en kwartsdeeltjes in de tegel mooi naar boven. In elke tegel zijn deze nuances anders. Dit zorgt voor een prachtig geheel. Toch niet op zoek naar een tegel met een glanzend oppervlak? Dan kun je ook eens kijken naar de hardsteen wandtegels.

Graniet is stijlvol en tijdloos

Graniet wandtegels zorgen voor een strakke en exclusieve afwerking in een badkamer, keuken of toilet. We zien graniet vaak terug in hotels en restaurants omdat het stijlvol en tijdloos is. Het is een veelzijdig materiaal. Zo wordt het ook veel gebruikt voor keukenbladen, vensterbanken en raamdorpels. De verschillende toepassingen kunnen hierdoor mooi op elkaar afgestemd worden.