Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Wandtegels 50x50

Wandtegels 50x50 staan bekend om het fijne, niet alledaags, formaat. De tegel is eenvoudig te plaatsen ten opzichte van de 100x100 tegels. De kleinere tegel zorgt voor eenheid in de ruimte, waardoor een ruimte optisch groter lijkt. En eerlijk, wie wil dat nou niet? We hebben prachtige tegels 50x50 in het assortiment. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje bij te nemen.

1 producten gevonden
Wandtegels 50x50 - Themar Crema Marfil
Monster mogelijk
  • Materiaal: Keramiek
  • Merk: Ceramica Sant’Agostino
Vanaf € 40,29 per m2
incl. BTW

Wandtegels 50x50 in de badkamer

Wandtegels 50x50 worden vaak gebruikt in de badkamer of in het toilet. Het formaat tegel zorgt voor extra rasterlijnen op de wand. Kies bijvoorbeeld voor een contrastkleur ten opzichte van de 50x50 wandtegels. Hij gaat hierdoor nog beter tot zijn recht komen. Naast de keuze van de voegkleur is het ook mogelijk om de 50 bij 50 wandtegel door te trekken op de vloer. Het optisch vergroten van de ruimte wordt hierdoor versterkt en de badkamer vormt echt een eenheid.

50x50 wandtegels; geschikt voor elke ruimte

50x50 wandtegels zijn er in diverse kleuren en materialen. Naast wandtegels hebben wij ook een assortiment met vloertegels 50x50 en terrastegels 50x50. Ga je voor een landelijke badkamer? Dan zijn hardsteen wandtegels 50x50 de perfecte keuze voor jou. Naast hardsteen hebben wij ook andere materialen in het assortiment, van leisteen tot keramiek. Op zoek naar wat extra inspiratie voor tegels? Bezoek onze pagina op Pinterest @totaaltegel.

Wandtegel 50x50 bekijken

Wij zijn van mening dat wij voor iedereen een geschikte wandtegel 50x50 hebben. Vind je dit formaat toch te groot? Bekijk dan de wandtegels 40x40. Op onze website is onze collectie te bekijken, maar ook onze showrooms zijn te bezoeken om tegelinspiratie op te doen. Onze specialisten zijn hier altijd aanwezig om jou te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Ook telefonisch staan we je graag te woord. Hopelijk zien we je snel voor een kop koffie in een van onze showrooms!