Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Wandtegels 90x90

Wandtegels 90x90 zijn in ontzettend veel verschillende soorten te verkrijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan betonlook, marmerlook en nog talloze andere soorten. Het kenmerkende aan deze wandtegels is voornamelijk de grootte, die ervoor zorgt dat ze uitermate geschikt zijn voor met name de grotere wandoppervlakken. De bijzondere grootte is perfect om een optisch ruimtelijk effect te creëren in je interieur. Door de diversiteit in het aanbod van 90x90 wandtegels vind je eenvoudig een tegel die past bij jouw gewenste interieurstijl.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

139 producten gevonden
Wandtegels 90x90 - Pura Ivory
Vanaf € 73,24 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Pura Sand
Vanaf € 73,24 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Pura Pearl
Vanaf € 73,24 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Pura Grey
Vanaf € 73,24 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Unique Travertin White Minimal
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Space Neutral
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Wandtegels 90x90 - Retorno Ivory
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Retorno Greige
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Retorno Grey
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Retorno Mud
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW
Wandtegels 90x90 - Kintsugi Darkness
Vanaf € 51,01 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Wandtegels 90x90 - Kintsugi Fog
Vanaf € 51,01 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

De voordelen van grote wandtegels

Grote wandtegels springen meteen in het oog en zijn daarom de perfecte eyecatchers om je interieur te verrijken. Met name in grote ruimtes zijn ze zeker van toegevoegde waarde. Door het formaat zijn er weinig voeglijnen zichtbaar tussen de tegels. Hierdoor maak je ontzettend makkelijk een prachtige consistente  wand. Naast de grootte geniet ook zeker het materiaal een paar hele mooie voordelen. Ons assortiment van wandtegels met formaat 90x90 bestaat namelijk uit keramische wandtegels. De keramische bewerking zorgt ervoor dat je wand beschermd wordt tegen vocht en vuil, kleurvast is en (in het geval van een matte afwerking) bestand is tegen krassen. Zo blijft je wand met weinig onderhoud toch jarenlang als nieuw!

Andere grote formaten naast wandtegels 90x90

Big, bigger, biggest! Wandtegels 90x90 zijn niet de enige grote formaten binnen ons assortiment. Hou je wel van een uitdaging of ben je op zoek naar een groter formaat tegels? Dan passen wandtegels 100x100 misschien wel perfect bij jou. Ook een iets kleiner formaat, zoals wandtegels 80x80 vind je in ons assortiment. Wil je echt iets vernieuwends in je interieur? Dan zijn slabs een toffe toevoeging. Deze immense tegels zijn verkrijgbaar in afmetingen tot wel 3 meter!

Benieuwd naar grote wandtegels? Bekijk ze in onze showroom!

We begrijpen heel goed dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken op basis van online afbeeldingen. Daarom willen we de keuze graag wat eenvoudiger voor je maken. Met showrooms in Hegelsom, Vianen en Moergestel is het mogelijk om op meerdere plekken ons assortiment te bekijken. Twijfel je over welke tegel het beste bij je past? Dan raden we altijd een showroombezoek aan. Dit helpt ontzettend bij het maken van een keuze voor een tegel die bij jou en je interieur past. Daarnaast helpen onze adviseurs je in de showroom graag met al je vragen. Met expertise en kennis van al onze producten kunnen zij je voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Ben je niet in de mogelijkheid om een bezoek te brengen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt met al je vragen ook telefonisch of per e-mail bij ons terecht!