Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

GeoCeramica zwembadrand

Wanneer je een zwembad gaat aanleggen kun je er voor kiezen om het terras over te laten lopen in het zwembad. Op die manier is het zwembad als het ware onderdeel van het terras geworden zonder afwijkende rand rondom het zwembad. Het is nu ook mogelijk om GeoCeramica zwembadranden te laten maken, zelfs als je de tegels niet bij ons hebt gekocht!

Keramische zwembadranden
De finishing touch met een GeoCeramica zwembadrand
Heerlijk, een eigen zwembad om jarenlang van te genieten. Zorg met deze randen dat je zwembad en terras er piekfijn uitzien.

Als je een zwembad aanlegt in de tuin snappen we heel goed dat je hier geen opvallende rand omheen wilt die afsteekt tegen een prachtig nieuw terras. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw GeoCeramica tegels te verwerken tot prachtige zwembadranden. Een slimme keuze want je behoudt hiermee de voordelen van de keramische terrastegels in je randen. Dit betekent jarenlang zorgeloos genieten in en rondom je zwembad. Dus geen zorgen over uitglijden, over krassen of over vlekken door chloor of andere agressieve middelen.


"Gekozen voor randen van keramiek. De tegels van MBI hadden we al, gelukkig konden we bij Totaaltegel terecht, perfect werk!"


MBI zwembadrand laten maken

Heb je deze keramiek op beton tegels van MBI al aangeschaft en wil je ze laten verwerken door ons? Neem dan gewoon contact met ons op en we helpen je graag verder met de MBI zwembadranden. In onze eigen zagerij gaan onze vakmannen graag aan de slag zodat ook jouw zwembad de afwerking krijgt die het verdient. Een MBI zwembadrand laten maken bij Totaaltegel is de juiste keuze. Met onze jarenlange ervaring, grote zagerij en nieuwste machines zorgen we altijd voor een tevreden klant.

 

 

Keramiek op beton zwembadrand: ook Cerasun en Ceradeco

We kunnen ons voorstellen dat je misschien een ander merk keramiek op beton tegels hebt gekocht zoals Cerasun of Ceradeco. Geen zorgen, ook deze tegels kunnen we in onze zagerij verwerken. Dus wil je Cerasun zwembadranden of Ceradeco zwembadranden laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Ook deze keramiek op beton zwembadranden geven de perfecte finishing touch aan je zwembad. Voor een prachtig luxe totaalplaatje leg je dezelfde tegels ook door op je terras! Stijlvol, onderhoudsvriendelijk en jarenlang als nieuw: wat ons betreft de perfecte oplossing.

 

 

Ook MBI zwembadranden laten maken? Neem contact op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.