Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Oprit tegels

Ben je op zoek naar stevige oprit tegels? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Het belangrijkste bij een oprit is dat de tegels stevig genoeg zijn om bijvoorbeeld een auto te kunnen dragen. Om deze reden zijn niet alle tegels uit ons assortiment geschikt om te plaatsen op een oprit. Bekijk hieronder welke tegels uit ons assortiment geschikt zijn!

oprit tegels
Een mooie eerste aanblik
Met de bestrating van je oprit zorg je voor een mooie eerste aanblik. Er is veel keuze, van oprit tegels tot waaltjes en combineren is mogelijk.

Tegels voor oprit

Het vinden van een mooie tegel voor je oprit kan lastig zijn. Er zijn namelijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om te kijken naar de dikte van de tegel. Wij bieden namelijk een breed assortiment keramische tegels aan. Echter zijn alleen de keramische terrastegels met 3 cm dikte geschikt. Deze tegels zullen het gewicht van de auto’s goed kunnen dragen mits de ondergrond goed en stabiel is. Verder bestaat ons assortiment oprit tegels uit tegels van beton. Deze worden in verschillende diktes aangeboden en maatvoeringen zoals oprit tegels 60x60x6 cm.

Naast de dikte is het belangrijk om de juiste maatvoering te kiezen. Wij raden je af om tegels groter dan 60x60 toe te passen op de oprit.


Doe inspiratie op voor je oprit door Totaaltegel

Bekijk de verschillende soorten tegels en bestrating voor je oprit!

 

Betontegels
Meer informatie
Betonklinkers
Meer informatie
Oprit tegels
Oprit tegels

Welke soort oprit tegels en oprit bestrating spreekt jou het meest aan?

Keramische oprit tegels

Een oprit tegel van keramiek is onderhoudsarm en uiterst duurzaam. Doordat de tegels op hoge temperaturen zijn gebakken hoef je je geen zorgen te maken over krassen en vlekken. Daarnaast gaan de tegels een leven lang mee omdat de tegels niet verkleuren.

Breng een bezoek aan onze showroom!

Wanneer je advies wilt over de beste keuze tegels voor jouw oprit, raden wij jou aan om langs te komen in de showroom. Wij hebben een showroom in Vianen (Utrecht) en Hegelsom (Limburg). Hier kunnen onze adviseurs met jou mee kijken en de beste mogelijkheden laten zien. Hierdoor wordt het maken van een keuze makkelijker!