Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Garage tegels

De populairste vloeroplossing in garages zijn keramische garage tegels. Onze vloertegels zijn uitermate geschikt om te leggen in de garage. Een garage tegel hoeft niet duur te zijn maar kan natuurlijk wel mooi en vooral functioneel zijn! Gebruik jij je garage voornamelijk voor opslag of als een extra (woon)ruimte? Wij raden dan aan om keramische vloertegels te plaatsen. Deze tegels zijn namelijk erg makkelijk te onderhouden, vetbestendig en krasbestendig.

Garage tegels
Garage tegels
Garage tegels zijn te krijgen in verschillende soorten en maten

Tegels garage

Een garage tegel krijgt veel te verduren. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een stevige tegel. Wij raden je aan om tegels met een minimale dikte van 8 millimeter aan te schaffen. Wanneer je kiest voor een dunnere tegel, loop je het risico dat er breuken ontstaan. Daarnaast kun je erover nadenken of je een effen tegel of een oneffen tegel wilt. Het voordeel van een oneffen tegel is dat vlekken en bandensporen niet onmiddellijk opvallen.


 

Inspiratie voor garage tegels

Er zijn verschillende soorten tegels die je kunt gebruiken in je garage. Bekijk hier de mogelijkheden!

Garage tegels 60x60 cm

De ideale garage tegel is dus minimaal 8 millimeter dik en heeft een oneffen oppervlak. Daarnaast is de tegel van het materiaal keramiek gemaakt. Maar voor welke grootte kun je nu het beste kiezen? Ten eerste is het belangrijk dat de garage tegels goed worden geplaatst ongeacht de grote. Wanneer dit niet gebeurd kan er op sommige plekken te weinig ondersteuning zijn. Dit kan resulteren in het breken van de tegels. Wij raden je aan om te kiezen voor vloertegels van 60x60 cm of kleiner.

Breng een bezoek aan onze showroom!

Kom je er niet helemaal uit of wil je de tegels in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Vianen of Hegelsom. Hier kun je terecht voor passend advies over diverse garage vloertegels. Onze adviseurs helpen jou met het maken van een weloverwogen keuze.