Garage tegels

Ben je bezig met het samenstellen van een compleet nieuwe inrichting voor de woonkamer? Misschien ga je wel verhuizen of ben je gewoon helemaal klaar met jouw oude woonkamer. Bekijk hier ideeën en tips voor het inrichten van de woonkamer en laat je inspireren! Ben je bezig met het samenstellen van een compleet nieuwe inrichting voor de woonkamer? Misschien ga je wel verhuizen of ben je gewoon helemaal klaar met jouw oude woonkamer.

keramische vloertegels
keramisch parket
natuursteen vloertegels
portugese vloertegels

Welke woonstijl past er in jouw woonkamer?

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer je in jouw woonkamer wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien ga je wel voor een donkere, warme houtlook vloer in combinatie met sfeervolle meubels? Dan zal een warme woonstijl waarschijnlijk bij je passen. Of misschien kies je liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij jou.