Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Wandtegels 15x20

Op zoek naar een perfecte wandtegel voor het vullen van een klein wandoppervlak of voor een kleine ruimte? Dan zijn wandtegels 15x20 zeker weten geschikt voor jou! Wandtegels met 15x20 cm formaat zijn de ideale tegeltjes om mooie patronen te creëren, zo ben je geheid verzekerd van een prachtig wandoppervlak. De afmetingen van deze wandtegels zijn uitermate geschikt om te gebruiken in verschillende legpatronen en zijn ook prima te combineren met andere formaten.

4 producten gevonden
Wandtegels 15x20 - Marble Line Hexagono Ducale - Mat
  • Materiaal: Keramiek
€ 78,95 per m2
incl. BTW
Wandtegels 15x20 - Marble Line Hexagono Diamond Gold - Mat
  • Materiaal: Keramiek
€ 78,95 per m2
incl. BTW
Wandtegels 15x20 - Marble Line Hexagono Marquina - Mat
  • Materiaal: Keramiek
€ 78,95 per m2
incl. BTW
Wandtegels 15x20 - Exabright Bianco - Glossy
  • Materiaal: Keramiek
€ 104,96 per m2
incl. BTW

Een bijzonder assortiment kleine wandtegels

De laatste jaren zijn kleine wandtegels steeds populairder geworden in interieurs. Klassieke interieurdesigns ontwikkelen zich verder en krijgen nieuwe invloeden, terwijl er ook gehele nieuwe stijlen ontstaan. In vrijwel alle verschillende soorten interieurstijlen is tegenwoordig plaats voor kleine wandtegels. Naast wandtegels met afmetingen van 15x20 cm worden wandtegels tegenwoordig in zeer uiteenlopende vormen gemaakt. Een modern voorbeeld zijn hexagon tegels, die met hun uitgesproken vorm zorgen voor de prachtigste motieven op je wand.

Kleine formaten naast 15x20 cm wandtegels

Wandtegels met kleine afmetingen zijn er ontzettend veel verschillende kleuren, maten en oppervlakte bewerkingen. Je maakt eenvoudig de tofste patronen met kleine wandtegels 15x20 cm, maar je kunt met wandtegels 10x10 en wandtegels 13x13 zelfs kiezen voor een nog kleiner formaat. De gelijkzijdigheid van deze afmetingen zijn heel makkelijk in een blokverband aan te leggen in je badkamer, keuken of waar je ook maar wilt. Heb je toch liever een iets groter formaat? Dan zijn wandtegels 20x20 misschien meer voor jou weggelegd.

Bekijk 15x20 wandtegels in een van onze showrooms!

Juist door het ontzettend grote aanbod van kleine wandtegels is het misschien moeilijk om een juiste keuze te maken. Daarom raden we je altijd aan om eens langs te komen in een van onze showrooms. Het helpt enorm om de wandtegels eens in het echt te zien. Zo krijg je een stuk beter zicht op wat de uitstraling is en kun je je voorstellen hoe het er in je eigen interieur uit gaat zien. In onze showrooms voorzien onze adviseurs je vakkundig advies en beantwoorden ze graag al je vragen.

Is een bezoek voor jou niet mogelijk? Dat is geen enkel probleem, je kunt altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen voor advies of vragen.