oktober-woonmaand-2022-banner 2

Hardsteen wandtegels

Hardsteen wandtegels zijn zeer robuust en uiterst duurzaam. Het is een tegel met een prachtige natuurlijke uitstraling die vrijwel in elke ruimte, binnen en buiten toegepast kan worden. Hardsteen is te herkennen aan de mooie getrommelde randen en de fossielen die zichtbaar zijn in het gesteente. Een prachtige wandtegel natuursteen die perfect past in een industriële of landelijke stijl. 

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

5 producten gevonden

Prachtige verouderde hardsteen wandtegels

Hardsteen wandtegels kunnen in diverse maatvoeringen toegepast worden. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende soorten, kleuren en afmetingen. Altijd voor de scherpste prijs. Als u ervoor kiest om hardsteen wandtegels toe te passen, dan moet u er rekening mee houden dat het een vrij poreuze natuursteensoort is. Hardsteen is niet bestand tegen zuren en na verloop van tijd kunnen er krasjes en vlekjes ontstaan. Deze zijn niet te vermijden en met name in het begin vervelend. Na verloop van tijd ziet u dat dit hardsteen vormt zoals het hoort te zijn: geleefd en natuurlijk. De imperfectie maakt de steen prachtig en uniek. De prachtige getrommelde randen kunnen alleen gecreëerd worden bij een tegel met deze eigenschappen. Andere donkere tegels waar je voor zou kunnen kiezen zijn leisteen strips, deze tegels worden toegepast zonder bewerking.

Direct een scherpe prijs  

Hardsteen wandtegels kunnen in elke ruimte van uw huis of bedrijfspand toegepast worden. Ook kunt u een keuze maken in de afwerking van uw hardsteen wandtegels. Dit kan op verschillende manieren: gebrand & geborsteld, gezoet, getrommeld en gepolijst. Kiest u bijvoorbeeld voor een gezoete afwerking, dan zijn de tegels vrij krasgevoelig. Dit is bij de overige afwerkingen minder het geval. In onze showroom kunt u de wandtegels bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij denken graag met u mee en geven direct een scherpe prijs af. Een klassieker die nog veel wordt gebruikt in bijvoorbeeld hotels is marmer. Onze marmer wandtegels zijn ook altijd scherp geprijsd!