Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Pebblestone matjes

De badkamer moet een plek zijn waar je tot rust kunt komen. Een heerlijk vol bad of een warme douchestraal doet iedereen goed. De materiaalkeuze is van groot belang tijdens het creëren van een rustgevende badkamer. Pebblestone matjes zijn de ideale keuze op het gebied van aardse, warme en een kalme sfeer. De kiezel matjes kunnen geplaatst worden op de vloer, maar ook tegen de wand. Bekijk hier ons gehele wandbekleding assortiment.

5 producten gevonden
Pebblestone matjes - Perla Bianco
  • Materiaal: Mozaïek
€ 9,03 per stuk
incl. BTW
Pebblestone matjes - Perla Nero
  • Materiaal: Mozaïek
€ 9,03 per stuk
incl. BTW
Pebblestone matjes - Perla Multicolor
  • Materiaal: Mozaïek
€ 9,03 per stuk
incl. BTW
Pebblestone matjes - Perla Bianco Natura
  • Materiaal: Mozaïek
€ 10,13 per stuk
incl. BTW
Pebblestone matjes - Perla Nero Natura
  • Materiaal: Mozaïek
€ 10,13 per stuk
incl. BTW

Waardoor zorgen pebble stone matjes voor ontspanning?

Naast dat de pebble stone matjes een ontzettend stijlvolle uitstraling hebben, voelt het ook ontzettend fijn aan je voeten. Het lopen over deze steentjes heeft een masserende werking en stimuleert de doorbloeding. Pebbles en kiezels onder je voeten en een heerlijke stortdouche zorgen voor het ultieme ontspanningsmoment.

Pebblestone matjes; de beste keuze voor jou!

Een bijkomend voordeel van de pebblestone matjes is dat de steentjes niet verkleuren of slijten. Ook hebben de kiezels een bolle vorm, hierdoor heb je maximale grip zonder een antislipwaarde. Met deze matjes kun je optimaal genieten van jou eigen mini-spa.

Pebblestone tegels combineren

Ga je voor ronde kiezels of vierkante steentjes? Een combinatie van beide kan natuurlijk ook! De matjes zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Wij raden aan om van tevoren een kleurenpallet te kiezen en je hier aan te houden bij het kiezen van tegels. Hierdoor voorkom je een te drukke badkamer, en creëer je eenheid. De kiezels op de vloer kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met wandtegels in dezelfde kleur als de kiezeltjes. De pebblestone tegel moet afgewerkt worden met een voeg. In de meeste gevallen is het mooi om bij de aardetint steentjes een lichte voeg te gebruiken. De kiezels komen hierdoor nog beter tot zijn recht. De voeg zorgt er mede voor dat de matjes waterbestendig zijn.

Pebblestone matjes bekijken in onze showroom

In onze grote showrooms kunnen we je een ontzettend breed assortiment tegels laten zien. Naast pebblestone matjes kun je hier ook onder andere natuursteen wandtegels komen bekijken. Wij hebben een groot team met specialisten die jou graag helpen bij het maken van de juist keuze op het gebied van pebblestone matjes. Ook voor andere vragen kun je natuurlijk altijd even langskomen of contact met ons opnemen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!