Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Voorwaarden showroom/showtuin afspraak

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij weer bezoekers in onze showrooms en showtuin ontvangen. Er zijn wel een aantal richtlijnen en voorwaarden waar wij ons aan dienen te houden. Samen zorgen we voor een verantwoord en veilig showroom/showtuin bezoek.

Afspraak met verkoper

  • Kies je voor een afspraak met een verkoper, dan wordt je geholpen door een van onze verkopers en kun je al je vragen stellen. Een afspraak duurt maximaal 60 minuten.

Afspraak zonder verkoper

  • Kies je voor een afspraak zonder verkoper, dan kun je zelfstandig door onze showroom/showtuin lopen en alle producten bekijken. Heb je een mooie tegel gevonden waar je meer informatie over wil ontvangen? Stuur dan even een mail naar sales@totaaltegel.nl. Voeg hier bijvoorbeeld een foto van de tegel aan toe zodat wij weten om welke tegel het gaat!

Onze voorwaarden:

Om je bezoek volgens de richtlijnen te laten verlopen werken wij met een aantal voorwaarden:

  • Per afspraak plannen we maximaal één uur in;
  • Kom voorbereid. Des te meer informatie onze adviseurs van je krijgen tijdens de afspraak, des te gerichter zij je kunnen helpen in dit uur. Oriënteer je alvast op onze website of in ons magazine: https://www.totaaltegel.nl/Inspiratiemagazine-keramiek-aanvragen
  • Per afspraak ben je met maximaal 2 personen welkom. Kom bij voorkeur zonder kinderen (kinderen vanaf 12 jaar tellen ook als klant).
  • De afspraak dient minimaal 4 uur voor aanvang ingepland te worden.
  • Uiteraard gelden de algemene regels van het RIVM. Draag dus een mondkapje en houd voldoende afstand. Handen kunnen bij de ingang gedesinfecteerd worden.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Het verzetten van de afspraak is altijd mogelijk. Kijk hiervoor in de bevestigingsmail van de gemaakte afspraak.

Onze adviseurs staan klaar om je te informeren, adviseren en inspireren. Plan dus snel je bezoek!

Meer informatie over onze voorwaarden en voorzorgsmaatregelen? Neem contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.