Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Geïnteresseerd? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Vloertegels hal- en gang

Binnen een interieur ligt vaak de nadruk op de woonkamer, keuken of badkamer. Dit komt natuurlijk omdat dit de ruimtes zijn waar men de meeste tijd doorbrengt. Van deze ruimtes wil je natuurlijk dat deze er mooi uit zien en een stijl hebben die bij je passen. Veel mensen vergeten de hal. De hal heeft een belangrijke functie, het is namelijk de verbindende factor in een huis. Het is de plek die je naar alle andere woonruimtes leidt. Dé plek om een goede eerste indruk te maken.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Monster
Materiaal
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

305 producten gevonden
Vloertegels hal- en gang - Byron Mosaico A-Dark
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Byron Mosaico B-Light
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Byron Mosaico C-York
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Byron Mosaico E-3D
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Byron Mosaico F-B/W
€ 15,66 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Beton Clay (Binnen)
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Beton Grit (Binnen)
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Beton Land (Binnen)
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Beton Lime (Binnen)
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Beton Rust (Binnen)
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Concrete Gravel Cream
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Concrete Gravel Ivory Platinum
€ 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels hal- en gang - Soignies Noir
€ 24,05 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Berg Ash - Naturale
€ 24,38 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels hal- en gang - Berg Carbon - Naturale
€ 24,38 per m2
(excl. BTW)

Uitgebreid aanbod vloertegels voor de hal

Vloertegels voor de hal zijn een echte blikvanger en geven je entree een uitnodigende uitstraling. Totaaltegel heeft een groot assortiment vloertegels die uitermate geschikt zijn voor je hal of entree. In ons verrassende en inspirerende assortiment vind je hal vloertegels in alle kleuren, maten en stijlen die je maar kunt bedenken. Denk hierbij aan prachtige portugese vloertegels, authentieke natuursteen vloertegels of duurzame keramische vloertegels. Ga voor een retro look of kies voor een landelijke stijl. In ons assortiment vind je ook hal vloertegels voor stijlvolle moderne interieurs. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste partijen vloertegels. Wij luisteren naar onze klanten én onderhouden zorgvuldig onze contacten met leveranciers over de hele wereld.

Ga voor portugese vloertegels

Portugese vloertegels zijn op dit moment zeer populair. De speelse kleuren en motieven geven je hal een unieke uitstraling. Het aanbod aan kleuren en motiefjes is eindeloos en vele combinaties zijn mogelijk. Kies voor een retro bloemenpatroon of een stijlvol dambordmotief, niks is te gek in deze stijl. Veel mensen kennen Portugese tegels voornamelijk als cementtegels. Totaaltegel heeft echter ook keramische Portugese vloertegels in het assortiment. Het voordeel van keramiek is het onderhoudsgemak. Keramiek is in tegenstelling tot cement is niet kras-, vlek- of zuurgevoelig en is daarnaast maatvast en eenvoudig schoon te houden met een sopje.

Vloertegels hal afstemmen op andere ruimtes

Wanneer je een ruimte gaat renoveren of inrichten, wil je natuurlijk dat alle andere ruimtes hier mooi op aan sluiten. Het is dus verstandig om de vloertegels voor de hal af te stemmen op de vloeren in de andere ruimtes. In veel gevallen word er gekozen om de vloertegels in de hal hetzelfde te doen als vloertegels in de woonkamer. Dit is een veilige keuze maar is natuurlijk niet noodzakelijk. Het is namelijk ook leuk om juist Dit hoeft twee verschillende vloertegels te combineren. Laat bijvoorbeeld  een houten vloer op een mooie manier over lopen op super leuke patroontegels. Wat dacht je van keramische tegels met een stoere marmer-look. Bij Totaaltegel vind je naast de vloertegels hal ook vloertegels voor de badkamer, keuken en douche. Welke keuze je ook maakt zorg altijd voor een mooi geheel in je woning.

Combineer met wandtegels

Wandtegels zijn misschien wel net zo belangrijk als vloertegels. Zo bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van een ruimte. Ga voor lichte tinten en creëer een strakke en open uitstraling. Maak een wand met mozaïek tegels, dit zorgt voor een intiemere sfeer. Stonepanels geven de achtergrond van de garderobe een bijzondere uitstraling. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon als wandbekleding gebruiken.

Wil je gang- of haltegels kopen?

Bij Totaaltegel vind je een uitgebreide collectie gangtegels en hal tegels. In ons assortiment vind je geometrische vloertegels, granieten tegels maar ook vloertegels met een vintage look? Mozaiek tegels zijn momenteel een populaire keuze in de hal, maar ook mooie tegels met houtlook, betonlook of cementlook zijn gewilde producten. Totaaltegel is specialist op het gebied van vloertegels. Wij importeren onze producten rechtstreeks uit het buitenland. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het buitenland waardoor we je altijd de beste vloeren kunnen aanbieden voor de scherpste prijs. Op onze gebruiksvriendelijke website kun je eenvoudig een offerte aan vragen. Wil je liever de tegel in het echt zien dan ben je van harte welkom in een van onze showrooms in Vianen of Hegelsom. Totaaltegel, helemaal thuis in tegels.

Lees meerminder