Vloertegels patroon

Patroon vloertegels zijn echte blikvangers in de ruimte waarin je ze gebruikt. Ze zorgen voor een unieke uitstraling en een speelse touch. Ze worden vaak gebruikt om een beetje kleur en uitstraling te geven. Wanneer je graag vloertegels patroon gebruikt is het raadzaam van tevoren goed te bedenken hoe je de ruimte gaat inrichten. Vloertegels met een patroon zijn vaak al snel druk, combineer ze dus met rustige kleuren en een niet al te druk interieur voor het mooiste resultaat!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

48 producten gevonden
Vloertegels patroon - Den Bosch - Randstuk recht
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Mosaico A-Dark
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Mosaico B-Light
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Mosaico C-York
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Mosaico E-3D
€ 11,53 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Mosaico F-B/W
€ 15,66 per stuk
(excl. BTW)
Restpartij
Vloertegels patroon - Antigua Mix Gris 20x20
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Byron Decoro Triangoli
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels patroon - Pietra del Nord Vintage
€ 33,88 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels patroon - Blue Delft
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels patroon - Eindhoven Light
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels patroon - Beachy Den Haag
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Vloertegels patroon van keramiek

Patroon vloertegels zijn er ook van keramiek. Deze tegels hebben veel voordelen t.o.v. bijvoorbeeld cementtegels, natuursteen vloertegels of composiet vloertegels. Keramiek wordt namelijk gebakken in zeer hete ovens en voorzien van een beschermende toplaag. Hierdoor zijn deze tegels erg hard en krasbestendig. Bovendien zijn keramiek vloertegels patroon kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Keramische vloertegels zijn een ideale keuzen wanneer je een vloer mooi vind die er na jarenlang gebruik nog als nieuw uit ziet.

Patroon vloertegels van cement

Portugese patroontegels van cement zijn gevoeliger dan tegels van keramiek. Ze zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor vlekken en krassen. Soms vinden mensen dit juist extra charme toevoegen, zij houden van een vloer die “leeft”. Daarbij is het bij vloertegels patroon zo dat omdat de tegels een (druk) patroon hebben, vlekken in de tegel lastig te zien zijn. Kies je voor vloertegels van cement en wil je toch een beetje extra bescherming? Je kunt de tegels ook impregneren. Hierdoor krijgen ze een beschermend laagje.

Vloertegels met patroon in jouw huis?

Misschien vind je patroontegels wel mooi maar vind je het lastig om ze te verwerken in je eigen huis. Wellicht denk je dat de tegels niet passen in je interieur of vind je het moeilijk om een kleur te kiezen. Bedenk je dat je de tegels ook kunt toepassen op een klein stukje muur of wand, denk bijvoorbeeld eens aan de achterwand bij het fornuis. Je keuken krijgt hierdoor een eigen unieke stijl zonder dat het wordt overdreven. Als je toch nog onzeker bent over een kleur of patroon is het misschien slim om eerst een monstertegel aan te vragen. Op deze manier kun je de tegel bij je huidige interieur en meubels houden om te zien of het matched (of neem hem bijvoorbeeld mee naar een meubelzaak!). Ook een monsterstuk aanvragen? Kijk bij het gewenste product of het mogelijk is.

Bekijk de patroon vloertegels in onze showrooms!

Is het niet mogelijk om een monstertegel te ontvangen maar wil je de tegel toch in het echt bekijken? Veel tegels liggen in onze showrooms in Vianen en Hegelsom. Onze specialisten staan hier voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met je zoektocht naar de perfecte tegel. Wil je zeker weten of de tegel die jij mooi vindt aanwezig is in onze showrooms? Informeer dan van tevoren even. Een afspraak maken is niet nodig maar misschien wel handig als je veel vragen hebt en uitgebreid de tijd wilt nemen.