Portugese vloertegels

Portugese vloertegels kennen we als de tegeltjes met speelse motiefjes die een mediterrane en authentieke sfeer oproepen. De vloertegels Portugees zijn verkrijgbaar in veel kleuren en motieven en perfect af te stemmen in een landelijke, modern of authentieke stijl. De mogelijkheden met Portugese vloertegels zijn namelijk oneindig en volledig af te stemmen op de rest van het interieur. Ook bieden we een aansluitend assortiment Portugese wandtegels. De Portugese stijl wordt al eeuwenlang toegepast in woningen en panden en is nog altijd prachtig. De tegeltjes kunnen in elke ruimte van het huis toegepast worden. De ‘Portugese tegels keuken’ en ‘Portugese tegels badkamer’ zijn de meest voorkomende ruimtes. In een keuken wordt vaak gekozen voor een combinatie tussen portugese vloertegels en Portugese wandtegels boven het fornuis of de wasbak. In een badkamer zien we de Portugese tegels tevens terug op de vloer en op de wand. Soms in combinatie van elkaar, maar ook vaak in combinatie met een effen keramische tegel of een neutrale natuursteen tegel. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Tint
Aanbieding
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

65 producten gevonden
Portugese vloertegels - Olive Roermond
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Martini Groningen
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Arnhem Sons
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Baronie Breda
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Old Amsterdam
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Port Rotterdam
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Beachy Den Haag
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Cosy Maastricht
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese vloertegels - Parc Nijmegen
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)

Voordelen keramische Portugese tegels

We kennen de zogenaamde Portugese tegels voornamelijk als cementtegels. De cementtegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen die zorgen voor een prachtige authentieke uitstraling. Een nadeel van de Portugese cementtegels is de gevoeligheid voor krassen, vlekken en zuurhoudende middelen. Een cementtegel dient geïmpregneerd te worden om de vloer te beschermen tegen dit soort ongemakken. Totaaltegel biedt daarom een compleet assortiment keramische Portugese vloertegels. Het voordeel van deze productiewijze is het onderhoudsgemak. Keramische vloertegels zijn machinaal vervaardigd en voorzien van de mooiste prints. Door de nieuwste printtechnieken krijgen de vloertegels Portugees een prachtige uitstraling die niet te onderscheiden is van een cementtegel. Kermische vloertegels krassen niet en vlekken kunnen eenvoudig met water weggepoetst worden. Impregneren van een keramische Portugese vloer is dan ook niet nodig. 

 

Portugese vloertegels kopen bij Totaaltegel 

Ons assortiment Portugees keramiek bestaat uit vloertegels en wandtegels die van A-kwaliteit zijn, maar zeer scherp geprijsd. Dit is mogelijk doordat wij onze producten direct bij de fabriek inkopen in grote aantallen. Veel van onze Portugese tegels kunnen uit voorraad geleverd worden of binnen 2 weken na het plaatsen van een order. De vloertegels portugees kunnen geleverd worden in de geheld Benelux of afgehaald worden. De bijkomende transportkosten zijn afhankelijk van het aantal m2 dat besteld wordt. In de markt worden de producten vaak aangeboden met een gratis levering. Dit is bij Totaaltegel niet het geval omdat onze m2 prijzen uiterst scherp zijn en afhalen tevens tot de mogelijkheden behoort. Om een goede prijsvergelijking te maken, dient de totaalprijs onder de streep vergeleken te worden. Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Stationsstraat in Hegelsom (Limburg). Alle producten worden hier overzichtelijk gepresenteerd en kun je ongedwongen rondneuzen. Uiteraard zijn onze verkoopspecialisten in de buurt om je te voorzien van een passend advies. Wil je er zeker van zijn dat we je kunnen voorzien van een uitgebreid advies? Maak dan vooraf even een afspraak.