Portugese cementtegels vloer

Portugese cementtegels hebben een prachtige uitstraling vanwege de diversiteit aan kleuren en patronen. De tegeltjes worden al eeuwenlang toegepast en zorgen voor een uniek en speels geheel. Ons assortiment bestaat uit 16 (hardlopende) Portugese cementtegels met elk een uniek patroon. De cementtegeltjes hebben een afmeting van 20x20x1,6 cm en kunnen als vloertegel en als wandtegel toegepast worden. Het assortiment is met zorg samengesteld en gebaseerd op trends en wensen in de markt.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

9 producten gevonden
Portugese cementtegels vloer - Den Bosch - Randstuk recht
€ 3,09 per stuk
(excl. BTW)
Portugese cementtegels vloer - Martini Groningen
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Portugese cementtegels vloer - Arnhem Sons
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Portugese cementtegels vloer - Baronie Breda
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Restpartij
Portugese cementtegels vloer - Old Amsterdam
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Portugese cementtegels vloer - Port Rotterdam
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Portugese cementtegels vloer - Beachy Den Haag
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Portugese cementtegels vloer - Eindhoven Light
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Portugese cementtegels vloer - Blue Delft
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Alle Portugese cementtegels zijn met de hand gemaakt, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Een aantal van deze tegeltjes zijn Portugese terrazzo vloertegels, hierbij zijn kleine korreltjes in de tegel gedrukt wat zorgt voor een mooie vintage uitstraling. Naast Portugese cementtegels hebben we ook Portugese keramische vloertegels. Deze tegels hebben als voordeel dat ze krasvast, kleurvast en niet glad zijn. Dit is een heel mooi alternatief voor diegene die op zoek zijn naar de uitstraling van een Portugese tegel, maar wel willen dat de tegel exact blijft zoals deze gekocht is. Waar je ook voor kiest, beiden varianten zorgen voor een mooie Zuid-Europese sfeer in huis. Je bent van harte welkom om beiden producten te bekijken en vergelijken in onze showroom! Wij denken graag mee.

Portugese cementtegels of keramische Portugese tegels?

Al onze Portugese vloertegels zijn met zorg en een kritisch oog geselecteerd. Wij selecteren onze fabrieken uiteraard op assortiment, kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat we een compleet assortiment hebben in cementtegels en keramische Portugese tegels.
 
Cementtegels
Cementtegels zijn handgemaakte tegeltjes met een uniek patroon. Het zijn tegeltjes die al sinds de 19e eeuw worden toegepast. We zagen ze voor het eerst in Spanje (Barcelona) en Portugal, vandaar ook de naam Portugese tegels. De productie vindt plaats volgens een traditionele methode die al jarenlang wordt toegepast. Het produceren van de cementtegels is een artistiek proces waarbij veel aandacht wordt besteedt aan de kleinste details. Aan de hand van diverse patronen worden mallen gemaakt, deze mallen worden gebruikt om de tegeltjes in te gieten. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei mooie kleurtjes, zo ontstaat er heel veel verschillende tegeltjes. De cementtegels worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor de omgeving. Dit maakt onze cementtegels zo onderscheidend en uniek! Cementtegels worden met de jaren mooier in gebruik, kleine oneffenheden maken een vloer juist prachtig. Denk aan de eeuwenoude gebouwen in het buitenland waar we deze cementtegels nog altijd veel terugzien.Wanneer je kiest voor cementtegels is het van belang dat je op de hoogte bent van de eigenschappen van deze tegels:
 
 • Groot aanbod: de combinaties zijn eindeloos. Er worden diverse patronen ontworpen waarbij weer tal van kleurcombinaties toegepast kunnen worden. Totaaltegel heeft een mooi assortiment samengesteld van 16 tegels die toepasbaar zijn in elk interieur. Heb je een groot project en ben je op zoek naar een specifieke tegel? Neem dan altijd even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 
 • Unieke uitstraling: cementtegels hebben een unieke uitstraling, dit is de reden dat ze al eeuwenlang in de hele wereld worden toegepast in diverse ruimtes. Ze zijn uniek, maar ook tijdloos. 
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Passend in elk interieur: vanwege het grote aanbod in patronen en kleuren, is er voor elke stel wel een geschikte Portugese tegel te vinden. 
 • Duurzaam: zelfs na jaren blijven de tegeltjes hun authenticiteit behouden. Bij cementtegels is het belangrijk dat je op let met zuurhoudende materalen, deze kunnen uitbijten. Vlekken kunnen in de tegels trekken, maar zijn in praktijk nauwelijks zichtbaar vanwege de patronen en kleuren. Voor velen geldt dat de tegeltjes alleen maar mooier worden in gebruik en dat dit de vloer uniek maakt!
 • Kras- en vlekgevoelig: dit kan gezien worden als een nadeel, maar zorgt juist ook voor die unieke vintage uitstraling. Door de patronen en kleuren valt dit overigens nauwelijks op. Om dit tegen te gaan kan er gebruik worden gemaakt van een impregneermiddel. Dit zorgt voor een beschermlaag voor je Portugese cementtegels. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit, dien je dit jaarlijks te herhalen.
 • Toepasbaar tegen vloer én wand
 
Keramische Portugese tegels 
Keramische Portugese tegels zijn ook al diverse jaren niet meer weg te denken uit ons assortiment. De Portugese variant is machinaal vervaardigd en verkrijgbaar in de afmeting 15x15 en 20x20 cm. De print wordt ontworpen door fabrieken en zijn in alle kleuren en patronen verkrijgbaar. Totaaltegel heeft een mooi assortiment samengesteld van keramische Portugese vloertegels en wandtegels. De voordelen van keramiek zijn:
 
 • Groot aanbod: ook het aanbod keramische Portugese tegels is oneindig groot. Veel fabrieken hebben deze tegeltjes in het assortiment zitten. De grote zoektocht is om de mooiste eruit te pikken, voor de beste prijs. Laten wij daar nu heel goed in zijn! Onze Portugese keramische tegels zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië. 
 • Kras- en kleurvast: dit geldt voor alle keramische tegels, dit komt door de hardheid van de tegel. 
 • Niet zuur- en vlekgevoelig: ook dit heeft te maken met de hardheid van de tegel en doordat de tegel geen vocht opneemt. 
 • Toepasbaar tegen vloer én wand: de Portugese tegeltjes keramiek hebben een dikte van 1 cm, dit maakt ze uitermate geschikt voor toepassing tegen de wand. 
Er wordt ook vaak gekozen voor een combinatie van tegels in diverse ruimtes, bijvoorbeeld Portugese cementtegels in een hal en een andere (groter formaat) tegel in de woonkamer. Ook kunnen Portugese cementtegels erg mooi gecombineerd worden met een groter formaat tegel in dezelfde ruimte, bijvoorbeeld door het creëren van vlakken. Alles is mogelijk, gebruik je creativiteit of laat je adviseren door Totaaltegel!
 

Goedkope Portugese cementtegels bij Totaaltegel

 
De mooiste tegels importeren voor de beste prijzen, dat is waar wij goed in zijn. Totaaltegel is al ruim 12 jaar actief in de import van tegels. Wij importeren onze producten vanuit landen over de hele wereld, zowel binnen als buiten Europa. Sinds enkele jaren hebben we ervoor gekozen om ons aanbod uit te breiden met Portugese cementtegels. Wij importeren in grote aantallen en maken gebruik van opslag op onze locatie zodat wij in veel producten uit voorraad kunnen leveren. Dit geldt ook voor onze Portugese cementtegels. Al onze Portugese cementtegels hebben dezelfde prijs en zijn verkrijgbaar vanaf € 45,41 per m2! Je bent van harte welkom in onze showroom om de tegeltjes te bekijken en een keuze te maken. Wij zijn transparant en het is tevens mogelijk om de partijen te bezichtigen op ons opslagveld. Heb je hier interesse in, maak dan vooraf wel even een afspraak zodat er altijd een verkoper beschikbaar is die je kan begeleiden. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een order te plaatsen en de Portugese cementtegels te laten leveren of zelf af te halen.