Franse Dallen

Totaaltegel is sinds sinds 2015 exclusieve importeur van diverse Franse Bourgondische dallen. Deze natuursteen wordt ook wel Franse kalksteen of Franse zandsteen genoemd. Franse dallen hebben een zeer karakteristieke uitstraling. Elke vloertegel heeft een prachtige combinatie van aardetinten die zowel rust als exclusiviteit uitstraalt. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

7 producten gevonden
Franse Dallen - Vieux Medoc Epoque
Actie
€ 64,89 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Saint Emilion Select
Actie
€ 86,42 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Abbaye de Beaune Blue
Actie
€ 71,34 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Dalles de Loire Blanc Rustique
Actie
€ 66,63 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Dallette Auberoche
Actie
€ 77,94 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Grand Anitique Cremé
Actie
€ 64,89 per m2
(excl. BTW)
Franse Dallen - Grand Anitique Gris
Actie
€ 64,89 per m2
(excl. BTW)

Franse Bourgondische dallen uit de streek Bourgogne

De meest voorkomende maatvoering Franse Bourgondische dallen is banen verband 30/40/50 cm. Dit wil zeggen dat er diverse breedtes en lengtes zijn. De Franse Bourgondische dallen komen uit de streek Bourgogne en worden op ambachtelijke wijze, met de hand, geproduceerd. Typerend voor deze Franse kalksteen is de enorm goede kwaliteit en de diversiteit aan kleuren en textuur. U kunt ervoor kiezen om Bourgondische dallen te impregneren, dit zorgt voor een beschermlaag. Toch is een geleefde uitstraling kenmerkend voor deze vloer en geeft het de vloer zijn charme. Een veelgekozen Franse dal is de Vieux Medoc Epoque in banen verband. 

Diverse soorten te bekijken in onze showroom

Totaaltegel is gespecialiseerd in 6 soorten Bourgondische dallen, welke in dit gebied gewonnen worden. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom om dit materiaal te komen bezichtigen. Neem voor vragen over de Franse Bourgondische dallen vrijblijvend contact met ons op.