OKTOBER WOONMAAND ACTIE: NU 9% BTW OP KERAMISCHE BINNENTEGELS. LEES MEER OVER ONZE ACTIE.

Basalt vloertegels

Een basalt vloertegel heeft een tijdloze uitstraling die bij veel stijlen mooi te combineren is. Het is een vrij harde natuursteensoort en daardoor bestand tegen intensief gebruik. Door de hardheid en de structuur is de tegel krasvast en niet glad. Basalt wordt ook veel gebruikt voor vensterbanken en raamdorpels. Zo kunt u diverse elementen in en rondom huis perfect combineren met uw basalt vloer. Wij importeren onze basalt vloertegels rechtstreeks uit China en India, u kunt dus altijd rekenen op de beste prijs. Wij leveren Basalt Olivian Black gezoet en Basalt Olivian Black gebrand & geborsteld veelal uit voorraad. Naast basalt hebben we diverse andere soorten natuursteen vloertegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

Er zijn (nog) geen producten aanwezig in deze categorie.

Basalt vloertegels zijn duurzaam en tijdloos 

Basalt behoort tot een van de betere natuursteensoorten omdat het een zeer hard gesteente is. Veel producten in huis worden tegenwoordig gemaakt van basalt, denk aan basalt vensterbanken, basalt toiletfonteintjes en basalt deurdorpels voor binnen en buiten. Er wordt veel gekozen voor basalt omdat het niet krast en na jaren nog steeds mooi is. Van een basalt vloer heeft u dan ook een leven lang plezier. Tegels die licht van kleur zijn en die in een duurdere prijsklasse vallen zijn de Franse Dallen vloertegels.

Basalt vloertegels met prachtige kleurnuances 

Basalt is tijdloos en mooi te combineren bij verschillende stijlen. Het is niet alleen uiterst duurzaam, het is een prachtig gesteente met diverse (rustige) kleurnuances. Geen enkele basalt vloertegel is hetzelfde en toch zorgt het samen voor een mooi geheel. De kleurschakeringen zijn neutraal en lopen mooi in elkaar over. Een basalt vloer oogt rustig waardoor het goed te combineren is met andere materialen in huis. Andere zeer duurzame natuursteen tegels zijn graniet vloertegels. Bekijk ons hele assortiment!

Diverse kleuren en bewerkingen op voorraad 

Basalt vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bewerkingen. De meest gekozen basalt vloertegels zijn donker van kleur (antraciet, grijs of zwart) wat zorgt voor een rustige basis in uw huis. Niet alleen de kleur, ook de bewerking is zeer bepalend voor het eindresultaat. De bewerkingen van een tegelvloer gezoet en gebrand & geborsteld komen het meest voor. Een gezoete bewerking zorgt voor een egaal en glad (mat) oppervlak en een gebrande & geborstelde bewerking voor een ruw en mat oppervlak. U kunt er ook voor kiezen om uw vloer te impregneren, dit zorgt voor een beschermlaag op uw vloer. Dit kan met een transparante impregneer of een kleurverdiepende impregneer. Lees altijd goed de bijsluiter voordat u begint of informeer bij de leverancier. 


Lees meerminder