Wij zijn weer gewoon geopend, een afspraak maken is niet nodig! Een afspraak maken kan nog wel.

Leem Look vloertegels

Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment keramische vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen. Vanwege de grote keuze hebben we ons assortiment vloertegels keramiek verdeeld onder diverse ‘looks’. Zo biedt Totaaltegel diverse leem look vloertegels. Alle tegels met mooie zachte aardetinten vallen onder deze look. Denk aan bruin-, beige- en taupetinten. Het assortiment keramische vloertegels is zeer uitgebreid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft kleur en structuur.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

4 producten gevonden
Leem Look vloertegels - Naxos Esedra Pergamo (Binnen)
€ 40,19 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Leem Look vloertegels - Naxos Esedra Olimpia (Binnen)
€ 35,55 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Leem Look vloertegels - Naxos Esedra Delfi (Binnen)
€ 40,19 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Leem Look vloertegels - Sky Silver
Aanbieding
€ 24,95 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)

Totaaltegel importeert A-kwaliteit keramische vloertegels vanuit onder andere Spanje en Italie. Het voordeel van keramische vloertegels ten opzichte van natuursteen is dat het niet krast, niet gevoelig is voor vlekken. Keramiek is tevens zeer geschikt voor toepassing in een badkamer door de antislipwaarde (de zogenaamde R-waarde) van de tegel. Al onze keramische tegels voldoen aan de normen wat betreft de antislipwaarde. Leem look tegels worden veel gekozen in een badkamer omdat de kleuren mooi licht zijn en daardoor zorgen voor veel licht in de ruimte. Je bent van harte welkom om de keramische vloertegels te bekijken in onze vernieuwde showroom. Ons assortiment is zeer uitgebreid en de meeste producten zijn uit voorraad leverbaar, zo ook de populaire leisteen look vloertegels. Naast keramische vloertegels, kun je bij Totaaltegel ook terecht voor natuursteen en composiet. Voor een compleet assortiment vloertegels kom je naar Totaaltegel.

Leem look tegels in mooie aardetinten

De leem look vloertegels hebben een prachtige natuurlijke uitstraling en worden veel gekozen om een mediterrane of landelijke sfeer te creëren. Een populaire serie is de ‘Calis serie’, een prachtige lijn met mooie zachte aardetinten. Alle vloertegels uit de ‘Calis serie’ zijn te krijgen in 40x80x1 cm en 80x80x1 cm. De afmeting 80x80x1 cm wordt voornamelijk gekozen in een woonkamer of andere grotere ruimte in huis, de 40x80x1 cm wordt voor alle ruimten in een woning veel gekozen. Het is tevens een veelgekozen afmeting voor tegels in een badkamer (zowel vloer als wandtegels). In onze showroom zijn alle ‘leem look’ keramische vloertegels te bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om de producten te bekijken in onze showroom? Voor veel tegels is het ook mogelijk om een monster aan te vragen van de leem look tegels. Wanneer het mogelijk is om een monster aan te vragen, wordt dit vermeld met de button 'monster aanvragen' bij het betreffende product. 
 

Snelle levering keramische vloertegels

Het assortiment ‘leem look’ tegels wordt veelal uit voorraad geleverd. Totaaltegel kan hierdoor een snelle levering verzorgen in de gehele Benelux. Via onze website kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor de gewenste producten. Wanneer je een order plaatst, kan Totaaltegel de producten in veel gevallen al binnen enkele dagen leveren. Totaaltegel zorgt ervoor dat de tegels goed worden verpakt en getransporteerd. 
 

Grote showroom met leem look vloertegels

Totaaltegel heeft een showroom waar je alle keramische vloertegels kunt bekijken. Een groot aantal tegels, de hardlopers, liggen in groot oppervlak in de showroom voor een beter beeld van de vloer. In onze showroom zijn vloertegels te zien in diverse afmetingen zodat je een beter beeld hebt van de diverse groottes. In het productoverzicht op onze website zijn alle keramische vloertegels te bekijken, hier staat tevens aangegeven in welke afmeting deze specifieke tegel leverbaar is. Je bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wil je zeker zijn van een uitgebreid advies? Maak dan vooraf even een afspraak. Ben je specifiek op zoek naar bijvoorbeeld de leem look tegels? Geef het van te voren aan en wij leggen diverse opties klaar. Is de leem look toch niks voor jou? Kijk dan eens naar de diverse prachtige marmer look vloertegels.

Lees meerminder