Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Geïnteresseerd? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Industrieel look vloertegels

Om een industriële look te creëren in een woning kun je een zwarte of donker genuanceerde vloertegel kiezen. De vloertegels worden bij deze stijl vaak gecombineerd met stoere en robuuste materailen. Totaaltegel heeft een groot assortiment keramische industrieel look vloertegels die passend zijn bij een industrieel look, de meest gekozen tegels bij deze stijl hebben we ondergebracht onder de ‘industrieel look’.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

88 producten gevonden
Industrieel look vloertegels - Pietra d'Iseo Ceppo
€ 53,68 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Grunge Taupe
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Grunge Storm
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Grunge Musk
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Grunge Cloud
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Melt Pewter
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Melt Oxyd
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Infinity Antra
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Infinity Concrete
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Infinity Ivory
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Infinity Moka
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Infinity Sand
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Industrieel look vloertegels - Gravity Titan
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Industrieel look vloertegels - Gravity Greige
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Industrieel look vloertegels - Gravity Dust
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Uiteraard is ons assortiment nog veel groter dan dit, neem daarom zeker ook een kijkje onder de andere looks of bekijk het complete assortiment keramische vloertegels. Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen en snelle levering van de producten. Met name onze voorraad producten kunnen vaak al binnen enkele dagen op de stoep staan. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over tegels die passend zijn bij een industrieel interieur. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Laat je dan telefonisch adviseren of vraag een monster aan via de website. Naast industrieel look vloertegels hebben we ook mooie kalksteen look vloertegels.

Stoer industriële stijl met keramische tegels

Het creëren van een specifieke stijl begint vaak bij de keuze van een vloertegel. Totaaltegel heeft meer dan 200 soorten keramische vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse maatvoeringen. De industriële look is nog altijd een veel gekozen stijl in huis. Tijdloos en mooi te combineren met stoere en natuurlijke materialen. Donkere vloertegels met veel kleurnuances worden gecombineerd met donkerbruine meubels, zwart staal en robuust hout. Een groot aantal tegels zijn uitermate geschikt voor het creëren van een industrieel look. Ook voor andere stijlen heeft Totaaltegel een geschikte keramische vloertegel in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld maar een naar ons aanbod keramisch parket. Op zoek naar een vloertegel voor een zacht prijsje? Totaaltegel levert diverse mooie budgettegels voor zeer scherpe prijzen. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over de mogelijkheden. 
 

Industrieel look vloertegels in diverse maatvoeringen

De meest gekozen afmeting keramische vloertegel is 60x60x1 cm. Naast deze afmeting biedt Totaaltegel keramische vloertegels in meer dan 20 andere afmetingen. Voor de industrieel look wordt vaak gekozen voor een grote en robuuste vloertegel. Totaaltegel biedt daarnaast ook houtlook keramiek met stoere en robuuste prints die geschikt zijn voor het creëren van een industriële look. De producten zijn grotendeels afkomstig uit eigen import waardoor we een snelle levering kunnen verzorgen. Ook het legwerk kan Totaaltegel geheel verzorgen, vraag daarvoor een totaal offerte aan en laat je volledig ontzorgen. 
Lees meerminder