Basalt Look vloertegels

De basalt vloertegel is al jarenlang een populaire natuursteensoort. Totaaltegel biedt naast basalt natuursteen tegels ook diverse keramische basalt look vloertegels. Een reden om te kiezen voor keramische vloertegels met basalt look in plaats van natuursteen basalt tegels is het onderhoudsgemak. Keramische vloertegels zijn niet gevoelig voor vlekken en krassen waardoor er minder onderhoud noodzakelijk is. De basalt look keramische tegels zijn bijna niet te onderscheiden van een echte natuursteen tegel.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

Er zijn (nog) geen producten aanwezig in deze categorie.

De kwaliteit van de prints zijn de afgelopen jaren verbeterd en de partijen bestaan uit meerdere prints zodat niet elke tegel hetzelfde is. Totaaltegel biedt diverse keramische tegels aan met een basalt look. De afmeting verschillen van vierkant tot rechthoekig, de meest gekozen afmeting is nog altijd de 60x60 cm. De keramische vloertegels zijn afkomstig uit Spanje en Italie en van A-kwaliteit. Je bent van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. 

Basalt look tegels met mooie diepe kleuren

​Basalt staat bekend om zijn mooie diepe kleuren. In tegenstelling tot veel andere tegels, hebben basalt tegels een vrij neutrale uitstraling. Geen drukke design en kleurschakeringen, maar juist mooie grijs en antraciet kleuren met subtiele nuances. Basalt look tegels worden veelal gekozen voor een redelijk strakke en tijdloze inrichting. In onze showroom zijn alle basalt look tegels te bekijken en een aantal soorten in een groot oppervlak. De producten zijn veelal afkomstig uit eigen voorraad, waardoor je de partijen in veel gevallen vooraf kunt bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk dan zeker even ons complete assortiment vloertegels. Totaaltegel heeft jarenlange ervaring in het importeren van natuursteen tegels en sinds de komst van keramiek zijn ook deze producten aan het assortiment toegevoegd. Wij zijn steeds op zoek naar de nieuwste soorten en luisteren naarbij naar wensen van onze klanten. Ben je op zoek naar een specifieke kleur of afmeting? Vraag het ons en wij gaan er naar op zoek. Andere neutrale en strakke tegels zijn beton look vloertegels. Een redelijk neutrale tegel met de uitstraling zijn onder andere de hardsteen look vloertegels.

Basalt look tegels in diverse afmetingen

Ons assortiment bestaat uit basalt look vloertegels die verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen. De afmetingen 40x80x1 cm en 60x60x1 cm worden het meest gekozen als vloertegels. Alle keramische vloertegels hebben een dikte van 1 cm en kunnen tevens worden toegepast als wandtegel. Er wordt vaak gekozen voor eenzelfde basalt tegels voor de vloer en wand of dit wordt gecombineerd met onze populaire keramische witte wandtegel mat en witte wandtegel gepolijst. De keramische vloertegels en wandtegels kunnen met een dunne voeg verwerkt worden omdat de tegels gerectificeerd zijn. Het zorgt voor een mooi strak eindresultaat. Ook zijn er keramische tegels waar juist de uitstraling is gecreëerd van een landelijke vloertegel. De randen van deze tegels zijn 'getrommeld'. Deze tegels worden ook wel hardsteen look vloertegels genoemd. Een veel verkochte hardsteen look vloertegel met 'getrommelde randen' is de 6508 Marengo.